Puritan Ginkgo Biloba 120 mg

Proizvajalec:Puritans Pride

13,90 

Puritans Pride Gingko Biloba prehranski dodatek je narejen iz najkakovostnejših zelišč in standardiziran za visok odmerek 120mg na eno kapsulo.

BREZPLAČNA DOSTAVA ŽE NAD 10 €!

  • Done DARILO pri nakupu nad 50 €.
  • Done Osebni prevzem v trgovini v Ljubljani.
  • Done Nakup varovan s SSL certifikatom.
  • Done Enostavna BREZPLAČNA vračila!

Opis

Drevo Ginkgo je najstarejša živa vrsta dreves na svetu. Nekatera drevesa imajo življenjsko dobo tudi do 4000 let. Kitajci že stoletja uporabljajo ginko kot del svoje tradicionalne medicine.
Lepo oblikovani listi gingkovih dreves vsebujejo močne antioksidante, ki pomagajo v boju proti celicam, ki škodujejo prostim radikalom v telesu.

Ginko se uporablja predvsem kot podpora zdravemu delovanju možganov. Pomaga pri boljši koncentraciji, zlasti pri osebah, ki doživljajo občasne spominske težave povezane s staranjem. Poleg tega Gingko pomaga tudi pri spodbujanju kroženja krvi po telesu.

► Podpira zdravo delovanje možganov in intelektualne sposobnosti.
►Pomaga za boljši spomin, še posebej pri občasnih blagih spominskih težavah, povezanih s staranjem.
►Spodbuja zdrav krvni obtok.
►Vsebuje antioksidante, ki pomagajo celicam v boju proti škodljivim radikalom v telesu.

SESTAVA:

Puritan Ginkgo Biloba 120 mg

1 kapsula
Ekstrakt Ginkgo Bilobe 120 mg
→Ginkgo biloba list standardizirano za vsebnost 24% Ginkgojevih flavonijevih glikozidov 28 mg

UPORABA:

Ena kapsula dnevno, po možnosti z obrokom. Kapsule se lahko odprejo in pripravijo kot čaj.

PAKIRANJE

100 kapsul.

Proizvajalec

Puritans Pride

puritan-pride-logo

Puritans Pride je ameriški proizvajalec vitaminov in drugih prehranskih dodatkov. Deluje že od leta 1973 let z namenom zagotavljanja najboljše kakovosti proizvodov po sprejemljivih cenah. Vsak mesec proizvedejo 1,2 milijarde tablet, 500 milijonov kapsul in 450 milijonov gel tablet - tako proizvedejo 14 milijonov proizvodov vsak mesec. Puritan zagotavlja najvišje standarde na področju izdelave prehranskih dodatkov.

Njihovi proizvodni laboratoriji tesno sodelujejo z FDA (združenje za hrano in zdravila) in USP (farmacevtsko združenje) z namenom stalnega nadzora nad sestavinami, stabilnostjo in čistosti proizvodov. Proizvajajo pod nadzorom GMP (združenje za nadzor kvalitete), kar uporabljajo zelo redki proizvajalci prehranskih dodatkov.

Vse to jih postavlja daleč pred vso konkurenco.