- 16%

Optimum Nutrition Fish Oil, Ribje olje Omega 3

Proizvajalec:Optimum Nutrition

19,99 26,99 

Ribje olje v kapsulah Optimum Nutrition Fish Oil – prečiščeno olje, ki ne vsebuje živega srebra. Kapsule so enterično prevlečene, za preprečevanja spahovanja in neprijetnega vonja po ribah.

BREZPLAČNA DOSTAVA ŽE NAD 10 €!

 • Done DARILO pri nakupu nad 50 €.
 • Done Osebni prevzem v trgovini v Ljubljani.
 • Done Nakup varovan s SSL certifikatom.
 • Done Enostavna BREZPLAČNA vračila!
Šifra: Ni na voljo Kategorija: Oznake: , , , ,

Opis

Ribje olje vsebuje dolgoverižne maščobne kisline z enako dolgimi imeni, kot sta dokozaheksenojska kislina (DHA) in eikozapentaenojska kislina (EPA).

DHA in EPA sta esencialni maščobi, ki ju naše telo ne more samo proizvesti – torej je njihovo uživanje s hrano in dodatki edini način, da dobite zadostne količine teh zares nujnih učinkovin.

Ribje olje v kapsulah Optimum Nutrition Fish Oil so prevlečene z enterično plastjo – Zakaj je to edinstvena prednost? V telo se omega 3 absorbirajo nižje v prebavnem traktu (v tankem črevesju, namesto že v želodcu). Prednost je boljši izkoristek in 100% brez priokusa po ribah po zaužitju!


👉 Zakaj so Omega 3 pomembne? Preverite v našem prispevku >>>


 


VO2 Športna Prehrana & Oprema - ON informed sport logo

► Proizvodni obrat Optimum Nutrition v Veliki Britaniji v Middlesbroughu je registriran s strani Informed Sport. Redni inšpekcijski pregledi v proizvodnji in vzorčenje s strani Informed-Sporta potrjujejo kakovost uporabljenih sestavin, neoporečnost glede prepovedanih substanc in integriteto proizvodnega procesa. Uradna stran izdelka proizvajalca na www.optimumnutrition.com


 

Proizvajalec

Optimum Nutrition

Optimum Nutrition, Inc. (ON) je del globalne prehranske skupine Glanbia in že več kot 30 let postavlja zlati standard v športni prehrani – pomaga športnikom, ki so osredotočeni na zmogljivost, doseči svoje cilje. [show_more more=”Več...” less=”...manj”]

LASTNA PROIZVODNJA

Z najsodobnejšimi proizvodnimi obrati v Middlesbroughu v Združenem kraljestvu je Optimum Nutrition eno redkih podjetij za športno prehrano, ki proizvaja vse izdelke v lastnih proizvodnih enotah. Od samega začetka leta 1986 je Optimum Nutrition vedno uporabljal brez-kompromisen pristop k ohranjanju najvišjih standardov kakovosti.

BEZKOMPROISNA KAKOVOST

Preden se v naših proizvodnih obratih vklopi en sam stroj, strokovnjaki za nabavo Optimum Nutrition skrbno izberejo najbolj vrhunske surovine. Za vsako sestavino je potrebno potrdilo o analizi, ki se nato testira in ponovno testira glede skladnosti. Zagotavljanje kakovosti izvaja dnevne inšpekcijske preglede naših trenutnih objektov, skladnih z dobrimi proizvodnimi praksami (cGMP), ki so registrirani za GMP. Obrat je prav tako registriran Informed Sport and Informed Choice in ima certifikat za živila razreda A BRC. Optimum Nutrition je prednostni dobavitelj angleškega inštituta za šport (EIS).

ZADOVOLJSTVO KUPCEV NA PRVEM MESTU

Stroga izbira sestavin, kontrola kakovosti, laboratorijsko testiranje in proizvodni procesi podjetja Optimum Nutrition so tam iz enega razloga: da vam zagotovimo izdelke za športno prehrano najvišje kakovosti, ki so na voljo. Naše podjetje je bilo ustanovljeno z namenom, da na trg prinese dosledno kakovost in nenehno si prizadevamo postavljati še višje standarde. [/show_more]

ON Fish Oil sestava

3 Kapsule
Omega 3 maščobne kisline 900 mg
Eicosapentaenoic Acid (EPA) 540mg
Docosahexaenoic Acid (DHA) 360mg

Deklaracija izdelka:

PREHRANSKO DOPOLNILO, IZDELEK: Optimum Nutrition Fish Oil, NETO KOLIČINA: 100 kapsul (131 gramov), zadostuje za 33 odmerkov. SESTAVA (1 kapsula): 900mg ribjega olja (EPA-180mg, DHA-120mg) SESTAVINE: ribje olje, kapsula (želatina, gostilo (glicerol)), obloga (sredstva za glaziranje (etil celuloza, natrijev alginat, maščobne kisline, srednjeverižni trigliceridi), emulgator (maščobne kisline), sredstvo za uravnavanje kislosti (amonijev hidroksid)), antioksidant (tokoferol) – bogat izvleček). VSEBNOST ALERGENOV: Glej sestavine – odebeljen tisk. ROK UPORABNOSTI IZDELKA: je najmanj do datuma označenega ob strani embalaže. Serija (lot) je označena na embalaži. NAVODILA ZA UPORABO: Zaužijte 1 kapsulo 3x dnevno z obroki. Ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočena dnevna količina: do 3 kapsule. POZOR! Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Izdelek je namenjen starejšim od 18 let. Pred uporabo priporočamo posvet z zdravnikom. Izdelek po uporabi zapremo in hranimo v suhem in hladnem prostoru. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Država izvora: Velika Britanija. Proizvajalec: Glanbia Nutritionals (UK) Ltd., Unit 3 Romaldkirk Road, Riverside Park, Middlesbrough, TS2 1XA, Anglija.

Vzemite 1 kapsulo trikrat dnevno z obroki. Količino prilagodite svojim prehranskim potrebam.

100 kapsul (neto 131g) čistega ribjega olja v mehkih želatinastih kapsulah.

Morda vam bo prav tako všeč…

 • - 22% nexgen

  Reflex NEXGEN PRO 90 kapsul

  16,99 
  Dodaj v košaricoLoading Done
 • - 28% kovinski shaker

  SmartShake KOVINSKI shaker ReForce 900ml

  12,90 
  Izberite možnostiLoading Done
 • - 20% WHEY proteini

  Optimum Gold Standard 100% WHEY proteini

  19,90 68,99 
  Izberite možnostiLoading Done
 • - 23% isolateisolate

  Optimum Gold Standard 100% ISOLATE 930g izolat sirotkinih proteinov

  39,99 
  Izberite možnostiLoading Done