Optimum Nutrition, Inc. (ON) je del globalne prehranske skupine Glanbia in že več kot 30 let postavlja zlati standard v športni prehrani – pomaga športnikom, ki so osredotočeni na zmogljivost, doseči svoje cilje.

”Več...”


LASTNA PROIZVODNJA

Z najsodobnejšimi proizvodnimi obrati v Middlesbroughu v Združenem kraljestvu je Optimum Nutrition eno redkih podjetij za športno prehrano, ki proizvaja vse izdelke v lastnih proizvodnih enotah. Od samega začetka leta 1986 je Optimum Nutrition vedno uporabljal brez-kompromisen pristop k ohranjanju najvišjih standardov kakovosti.

BEZKOMPROISNA KAKOVOST

Preden se v naših proizvodnih obratih vklopi en sam stroj, strokovnjaki za nabavo Optimum Nutrition skrbno izberejo najbolj vrhunske surovine. Za vsako sestavino je potrebno potrdilo o analizi, ki se nato testira in ponovno testira glede skladnosti. Zagotavljanje kakovosti izvaja dnevne inšpekcijske preglede naših trenutnih objektov, skladnih z dobrimi proizvodnimi praksami (cGMP), ki so registrirani za GMP. Obrat je prav tako registriran Informed Sport and Informed Choice in ima certifikat za živila razreda A BRC. Optimum Nutrition je prednostni dobavitelj angleškega inštituta za šport (EIS).

ZADOVOLJSTVO KUPCEV NA PRVEM MESTU

Stroga izbira sestavin, kontrola kakovosti, laboratorijsko testiranje in proizvodni procesi podjetja Optimum Nutrition so tam iz enega razloga: da vam zagotovimo izdelke za športno prehrano najvišje kakovosti, ki so na voljo. Naše podjetje je bilo ustanovljeno z namenom, da na trg prinese dosledno kakovost in nenehno si prizadevamo postavljati še višje standarde.

”...manj”


Prikaz vseh 10 rezultatov

 • - 20% WHEY proteini

  Optimum Gold Standard 100% WHEY proteini

  19,90 68,99 
  Whey proteini Optimum Nutrition Gold Standard 100% so najbolj prodajane in največkrat nagrajene sirotkine beljakovine na svetu. Top izbira za hitrejšo regeneracijo in športni napredek.
  Izberite možnostiLoading Done
 • - 23% isolateisolate

  Optimum Gold Standard 100% ISOLATE 930g izolat sirotkinih proteinov

  39,99 
  Gold Standard 100% ISOLATE vsebujejo izključno izolat sirotkinih beljakovin. Najboljša kakovost za najboljše rezultate. Lahko prebavljive, praktično brez laktoze in glutena.
  Izberite možnostiLoading Done
 • monohidrat

  ON Kreatin Monohidrat 317g prah

  29,90 
  Čisti kreatin monohidrat v mikro prahu enega najboljših svetovnih proizvajalcev športne prehrane Optimum Nutrtion.
  Dodaj v košaricoLoading Done
 • - 10% plant protein barplant protein bar

  Optimum Nutrition Vegan PLANT PROTEIN BAR

  17,94 32,29 
  PLANT PROTEIN BAR od Optimum Nutrition so izredno kakovostne popolnoma veganske ploščice s kar 18 gramov beljakovin. Večplastna ploščica z okusom temne čokolade in plastjo z okusne karamele.
  Izberite možnostiLoading Done
 • - 26% kazeinkazein

  Optimum Gold Standard 100% Casein – Mlečne Beljakovine Kazein

  38,99 
  Kazein Gold Standard od Optimum Nutrition vsebuje izključno micelarne mlečne beljakovine. Počasi prebavljivi proteini, ki se izredno zgostijo in vas nasitijo za dolgo časa. Kremasta struktura odličnega okusa napitka od najboljšega proizvajalca športne prehrane na svetu!
  Izberite možnostiLoading Done
 • - 10% whipped protein barwhipped protein bar

  ON Whipped Protein Bar beljakovinska ploščica 10 x 60g

  26,90 
  Zdrav in okusen prigrizek? Optimum Nutrition Whipped Protein Bars so idealne za bogat proteinski obrok, mehke strukture, ki se topi v ustih. Primarni vir beljakovin je sirotkin izolat. Primerno tudi za vegetarijance.
  Izberite možnostiLoading Done
 • - 16% ribje oljeribje olje

  Optimum Nutrition Fish Oil, Ribje olje Omega 3

  19,99 26,99 
  Ribje olje v kapsulah Optimum Nutrition Fish Oil – prečiščeno olje, ki ne vsebuje živega srebra. Kapsule so enterično prevlečene, za preprečevanja spahovanja in neprijetnega vonja po ribah.
  Izberite možnostiLoading Done
 • - 13% pre-workout

  ON Gold Standard Pre-Workout 330g

  25,90 
  Gold Standard Pre-Workout vadbeni stimulans priznanega proizvajalca Optimum Nutrition za bolj intenziven trening in več moči. Primeren tako za trening mišične mase in vzdržljivosti.
  Izberite možnostiLoading Done
 • - 10% monohidrat Creapure®monohidrat Creapure®

  ON Kreatin Monohidrat Creapure® 200 kapsul

  35,91 
  Čisti kreatin monohidrat Creapure® v kaspulah enega najboljših svetovnih proizvajalcev športne prehrane Optimum Nutrtion. Pakiranje 200 kapsul, uporaba po 2 kapsuli na dan. Za 100 dni uporabe.
  Dodaj v košaricoLoading Done
 • - 15%

  Optimum Platinum Hydrowhey, hidrolizat sirotkinih proteinov

  84,99 
  100% hidrolizat sirotkinih beljakovin. Najnaprednejša in najčistejša oblika izolata proteinov. Praktično brez maščob, sladkorja in laktoze. Izredno lahka prebavljivost.
  Izberite možnostiLoading Done

Konec vsebine

Konec vsebine