- 10%

Vilgain Olje v Spreju

Proizvajalec:Vilgain®

8,99 24,28 

Priročno pakirano olje v spreju (razpršilu). Enostavno doziranje. Narejeno iz vrhunskih sestavin. Za kuhanje, pečenje in aromatiziranje vaših najljubših jedi. Izbirate lahko med olivnim ali avokadovim oljem.

BREZPLAČNA DOSTAVA ŽE NAD 10 €!

 • Done DARILO pri nakupu nad 50 €.
 • Done Osebni prevzem v trgovini v Ljubljani.
 • Done Nakup varovan s SSL certifikatom.
 • Done Enostavna BREZPLAČNA vračila!
Šifra: Ni na voljo Kategorija:

Opis

Edinstveni okusi z vsega sveta v praktičnem pakiranju. Razpršilec zagotavlja natančno doziranje in brezkompromisno kakovost naravnih olj, ki obogatijo pripravljanje jedi na naraven način.

Pakiranje olja v takšni obliki je praktično, če želite imeti nadzor nad količino uporabljene maščobe oziroma kalorij. S pomočjo razpršila lahko na ponev enostavno nanesete minimalno količino olja, ki se enostavno razdeli po celotni površini. Hrana se ne bo prijela, porabili pa boste manj “nepotrebne” maščobe.

🫒 Olivno olje  – ali oljčno, kar vam je pač ljubše 😉

Ekstra deviško, ekstra hranljivo, ekstra okusno.

Vilgain olivno olje v spreju je hladno stiskano ekstra deviško olje iz ekološke oziroma BIO pridelave (oznaka certifikata: IT-BIO-006 Italy Agriculture). Olive prihajajo iz Italije. Hladno stiskan postopek pridobivanja olja ohrani največjo količino zdravju koristnih bioaktivnih snovi . Olje ima tipičen, prijetno pikanten in grenak priokus s sadnimi odtenki.

Oljčno olje je bogato z zdravimi enkrat nenasičenimi maščobami , ki prispevajo k vzdrževanju optimalne ravni holesterola. Poleg tega vsebuje številne druge koristi za zdravje, kot so fitosteroli, vitamin E in polifenoli.

Točka dimljenja pri ekstra deviškem olivnem olju se prične pri cca. 190 °C zato je manj primeren za npr. praženje in cvrtje z visokimi temperaturami. Olje sicer izgubi nekaj bioaktivnih snovi, kar pa ne pomeni, da je pri višjih temperaturah zdravju škodljivo in je vsekakor varno tudi za toplotno obdelavo.

🥑 Avokadovo olje iz vrhunskega avokada Hass

Avokadovo olje vam bo všeč zaradi njegove vsestranskosti in nežnega ter bogatega okusa.

Vilgain visokokakovostno avokadovo olje proizvajajo iz vrhunskega avokada Hass, pridelanega v Mehiki, kjer vladajo idealni podnebni pogoji. Ta posebna sorta avokada ni le ena najokusnejših , ampak je tudi bogata s kalijem in vitamini, vključno z vitaminom E , ki je znan po svojih lastnostih, ki ščitijo celice pred oksidativnim stresom.

Olje vsebuje veliko enkrat nenasičenih maščobnih kislin , ki pomagajo vzdrževati normalno raven holesterola v primerjavi z nasičenimi in nenasičenimi.

Avokadovo olje izredno blagega okusa in vonja, visoka dimna točka (270 °C) pa je primerna za tople in hladne jedi. V primerjavi z olivnim oljem je bolj primeren za visokotemperaturne obdelave (pečenje, cvrtje, žar, ipd.)

Proizvajalec

Vilgain®

Vilgain®: Inovacija in Kakovost iz Češke republike

Vilgain® je hitro rastoča blagovna znamka iz Češke republike, ki se osredotoča na ustvarjanje vrhunskih prehranskih dodatkov, zdrave prehrane in športne opreme. Njihova misija je izboljšati zdravje in dobro počutje posameznikov s pomočjo visokokakovostnih izdelkov, ki temeljijo na najnovejših znanstvenih raziskavah in trajnostnih praksah.

Filozofija

Osrednja filozofija Vilgain® je ponuditi izdelke, ki so naravni, hranilno bogati in brez nepotrebnih dodatkov. Njihov cilj je ustvariti čiste in učinkovite izdelke, ki podpirajo aktiven in zdrav življenjski slog. Verjamejo v transparentnost, zato so vsi njihovi izdelki jasno označeni z jasnimi informacijami o sestavinah in hranilni vrednosti.

Ponudba Izdelkov

Vilgain® ponuja širok spekter izdelkov, ki vključujejo:

 • Prehranske Dodatke: Vitamini, minerali, zeliščni ekstrakti in druge dodatke, ki podpirajo splošno zdravje in telesno zmogljivost.
 • Zdrava Prehrana: Bio in naravno hrano, kot so oreščki, semena, suho sadje, superživila in druge hranilno bogati prehranski izdelki.
 • Športna Prehrana: Izdelki, zasnovani za športnike, vključno z beljakovinskimi praški, energijskimi ploščicami in izotoničnimi napitki.
 • Oprema za Šport: Kakovostna športna oprema in dodatki za  edinstveno vadbeno izkušnjo.
Trajnost in Družbena Odgovornost

Vilgain se zavzema za trajnost in družbeno odgovornost. Pri izbiri sestavin in embalaže dajejo prednost okolju prijaznim in trajnostnim možnostim. Sodelujejo z lokalnimi proizvajalci in podpirajo pravično trgovino, s čimer prispevajo k razvoju lokalnih skupnosti.

Zakaj Izbrati Vilgain®?
 1. Kakovost in Transparentnost: Vilgain se ponaša z visoko kakovostjo svojih izdelkov, pri čemer uporablja le najboljše sestavine brez nepotrebnih dodatkov.
 2. Inovativnost: Nenehno raziskujejo nove načine za izboljšanje svojih izdelkov in zagotavljajo, da so vedno korak pred konkurenco.
 3. Zavezanost Zdravju: Osredotočeni so na ustvarjanje izdelkov, ki resnično koristijo zdravju in dobremu počutju njihovih strank.

Vilgain je blagovna znamka, ki združuje tradicijo, inovacijo in zavezanost k zdravju in trajnosti. Z njimi boste dobili najboljše, kar narava in znanost lahko ponudita, in s tem podprli svoj aktiven in zdrav življenjski slog.

Olivno Olje:

Pakiranje: 200 ml
100 ml
1,8 ml
Energija
3389 kJ / 824 kcal61 kJ / 15 kcal
Maščobe
92 g1,65 g
– od tega nasičene maščobne kisline
13 g0,23 g
– od tega enkrat nenasičene maščobne kisline70 g1,26 g
– od tega večkrat nenasičene maščobne kisline8,6 g0,16 g
Ogljikovi hidrati
0 g0 g
– od tega sladkorji
0 g0 g
Beljakovine
0 g0 g
Sol
0 g0 g
Sestavine

100% organsko deviško oljčno olje.

Država izvora: Italija.

 


Avokadovo olje:
Pakiranje: 200 ml
Doziranje: 1,8
100 ml1,8 ml
Energija3389 kJ / 824 kcal61 kJ / 15 kcal
Maščobe91,6 g1,7 g
– od tega nasičene maščobne kisline16,4 g0,3 g
– od tega enkrat nenasičene maščobne kisline63 g1,2 g
– od tega večkrat nenasičene maščobne kisline12,2 g0,2 g
Ogljikovi hidrati0 g0 g
– od tega sladkorji0 g0 g
Beljakovine0 g0 g
Sol0 g0 g
Sestavine

100% avokadovo olje (sorta Hass).

Država izvora: Mehika


Opozorila:
 • hrana.
 • Hraniti pri sobni temperaturi, stran od ognja, isker, vročine ali električne opreme v uporabi.
 • Nikoli ne pršite neposredno v pečico.
 • Embalažo zaščitite pred sončno svetlobo in je ne izpostavljajte temperaturam nad 50°C.
 • Pri segrevanju lahko eksplodira.
 • Izogibajte se brizganju v oči.
 • Vsebina je pod pritiskom.
 • Ne luknjajte ali sežigajte.
 • Hraniti izven dosega otrok.
 • Proizvaja Vilgain sro, Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, Češka republika ID 29269555.

olje v spreju

Olje je polnjeno v posebno oblikovano kovinsko embalažo, ki učinkovito ločuje potisni plin od samega olja. Kakovost olja tako ostane nespremenjena, pršilo pa lahko uporabljate pod katerimkoli kotom. Poleg tega pri škropljenju ne uhaja okolju škodljiv CO2.

 • Pred uporabo dobro pretresite in z razdalje 10 – 15 cm popršite na hladno posodo ali hrano.
 • Primerno za toplo in hladno kuhanje.
 • 1 sekundni stisk = cca. 1,8 ml olja.
 • S pritiskom na sredino gumba iztisnete običajno količino olja. S pritiskom na konico, pa lahko izpustite minimalno količino.