- 15%

OTE Energy Energijski Gel

Proizvajalec:OTE Sports

9,95 33,83 

Športni energijski gel za hitro energijo (kolesarjenje, tek, triatlon,…). Izotonična sestava za hidracijo. Zaradi tekoče strukture se uporablja BREZ tekočine. OTE Gel je naravne sestave BREZ umetnih sladil in barvil.

BREZPLAČNA DOSTAVA ŽE NAD 10 €!

 • Done DARILO pri nakupu nad 50 €.
 • Done Osebni prevzem v trgovini v Ljubljani.
 • Done Nakup varovan s SSL certifikatom.
 • Done Enostavna BREZPLAČNA vračila!
Šifra: Ni na voljo Kategorija: Oznak: , , ,

Opis

► Maltodekstrin + fruktoza za energijo.

► Uravnoteženi elektroliti za hidracijo. Uporaba BREZ tekočine.

► Lahko prebavljiv športni energijski gel, naravna in okusna aroma.

► Brez umetnih sladil in barvil. iz koncentrata PRAVEGA sadja.

► Pakirni sistem DualDelivery za lažje odpiranje med aktivnostjo.

► Za 20 do 30 minut hitre energije.

► Brez glutena, mleka in mlečnih izdelkov.

► Opcija z dodanim KOFEINOM na povezavi >>>

OTE Energijski geli so enostavni za uporabo, vsebujejo kombinirane ogljikove hidrate in uravnoteženo količino elektrolitov za zagotavljanje hitre energije vašim mišicam takrat, ko jo najbolj potrebujejo.

Njegova sestava omogoča hitro prebavljivost, saj je narejen iz naravnih sadnih koncentratov in ne vsebuje umetnih sladil ali barvil.

DualDelivery pakiranje omogoča da gel popijete postopoma ali pa količino zaužijete zelo na hitro.

Primeren za: vegetarijance, vegane – brez glutena ali mlečnih izdelkov

OTE energijski gel je enostaven za uporabo, vsebuje ogljikove hidrate in uravnoteženo količino elektrolitov za zagotavljanje hitre energije za vaše mišice takrat, ko jo najbolj potrebujejo.

Zasnovani so tako, da ne bremenijo prebave, narejeni so iz naravnih sadnih koncentratov in ne vsebujejo umetnih sladil ali barvil.


🙋‍♂️ Vas zanima več o športni prehrani za kolesarje in tekače? Preberite si naš prispevek >>>VO2 Športna Prehrana & Oprema - informed sport prehrana

► Izdelano v Veliki Britaniji s certifikatom Informed Sports, ki zagotavlja neoporečnost glede prepovedanih substanc. Uradna stran izdelka proizvajalca na www.otesports.co.uk

Proizvajalec

OTE Sports

OTE Sports je rodila želja po ustvarjanju boljših stvari

Kot športniki si prizadevamo presegati meje pri doseganju naših osebnih rekordov. Zadnjih dvajset let smo se trudili izboljšati naše dosežke, vse od prilagajanja opreme in načrtovanja treningov, da bi pridobili prednost pred našimi tekmeci. Športna prehrana se je od svojih začetkov močno spremenila, a za napredek je [show_more more=”Več...” less=”...manj”] še vedno zelo veliko prostora. Kot pravi pregovor: “Delaj stvari bolje ali pa delaj boljše stvari”.

Blagovna znamka OTE Sports je bila ustvarjena z vami v mislih, kolegi športniki in športni navdušenci. Našo paleto naravno aromatiziranih energijskih izdelkov in regeneracijskih pijač so razvili izkušeni strokovnjaki za športno prehrano in športniki - strokovnjaki, ki vedo, kaj si želite in kaj potrebujete. Pri OTE Sports se ne poslužujemo oglaševalskih trikov in nerealnih obljub. Naš cilj je demistificirati športno prehrano in vam ponuditi enostaven prehranski načrt, ki vam omogoča pametno izbrati izdelke in razumeti, kdaj jih uporabiti za izboljšanje svoje učinkovitosti in splošne telesne kondicije.

DualDelivery pakiranje

Navdušeni smo nad našim DualDelivery pakiranjem. Edinstvena zasnova predvideva dva načina perforacije za pretresanje OTE napitkov v različne velikosti bidonov ali za uživanje OTE energijskih gelov na način hitre oziroma bolj postopne uporabe.

Naš celoten spekter športne prehrane je naravno aromatiziran.

Na kompromise med okusom in funkcionalnostjo ne pristajamo. Naši izdelki so bili razviti z namenom, da zadovoljijo vaše brbončice, brez premočnih okusov, brez zavajajočih opisov, brez kompromisov pri funkcionalnosti in brez razočaranj.

Vsi OTE Sports proizvodi so brez umetnih sladil in barvil.

Naše poslanstvo je poenostaviti športno prehrano - nič zavajajočega trženja, samo realno in enostavno prehransko svetovanje za vse športnike. OTE Sports je plod več kot dvajsetletne športne strasti; ne glede na to, kje presegate svoje meje – pri teku, plavanju, kolesarjenju, nogometu ali v telovadnici – ljubite vsak trenutek in delite svojo strast z drugimi.

OTE Sports izdelki so prejeli številna priznanja na testiranjih, ki jih opravljajo neodvisni strokovnjaki iz področja športne prehrane [/show_more]

OTE energijski gel hranilna vrednosti 100g 56g (1 gel)
Energija 617kJ / 145 Kcal 349kJ / 82 Kcal
Maščoba 0g 0g
-od tega nasičena 0g 0g
Beljakovine 0g 0g
Ogljikovi hidrati 36.3g 20.5g
-od tega sladkorji 8.5g 4.8g
Sol 50mg 28mg
Magnezij 1.4mg 0.79mg
Natrij 20mg 11.2 mg

SESTAVINE: voda, maltodekstrin, fruktoza, koncentratov sadnih sokov, naravne arome, zgoščevalec (celulozni gumi, ksantan gumi), konzervans (kalijev sorbat), elektroliti (natrijev klorid, magnezijev karbonat).

VSEBNOST ALERGENOV: Ni alergenov. Primerno za vegetarijance, vegane, brez glutena, brez mleka, kosher.

ROK UPORABE: najmanj do datuma označenega na embalaži. Ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. PROIZVAJALEC: OTE SPORTS Ltd., Velika Britanija.

OTE Energy gel uporabite med športno vadbo za hitro energijsko podporo za do 30 minut energije. Zaradi tekoče sestave, po uporabi ne potrebujete tekočine. NETO količina 56g tekočega gela.

Navodila za shranjevanje: Shranjujte v hladnem in suhem prostoru. Po odprtju zaužijte celotno vsebino embalaže. Rok uporabnosti izdelka je naveden na embalaži.

Uradna stran izdelka proizvajalca na www.otesports.co.uk

Izbirate lahko med pakiranjem 5 gelov oziroma 20 gelov (-10% popusta).

Morda vam bo prav tako všeč…

 • kofeinski gelkofeinski gel

  OTE Energy KOFEINSKI Gel

  11,45 39,90 
  Izberite možnostiLoading Done Ta izdelek ima več različic. Možnosti lahko izberete na strani izdelka
 • - 10% športni gel

  OTE Super športni Gel

  12,45 29,88 
  Izberite možnostiLoading Done Ta izdelek ima več različic. Možnosti lahko izberete na strani izdelka
 • izotonik

  OTE Energy energijski izotonik

  28,90 
  Izberite možnostiLoading Done Ta izdelek ima več različic. Možnosti lahko izberete na strani izdelka
 • - 5% Energijska Ploščica

  OTE Anytime Energijska Ploščica

  8,45 38,43 
  Izberite možnostiLoading Done Ta izdelek ima več različic. Možnosti lahko izberete na strani izdelka