Reflex Omega 3 90 kapsul

Proizvajalec:REFLEX NUTRITION

14,90 

Reflex Omega 3 ribjega olja povečuje športno sposobnost in mišično moč, zmanjšuje katabolizem in vpliva na povečano izločanje rastnega hormona. Omega 3 so vir maščobnih kislin, ki vzdržujejo optimalen krvni pritisk in zdrav srčno žilni sistem.

BREZPLAČNA DOSTAVA ŽE NAD 10 €!

 • Done DARILO pri nakupu nad 50 €.
 • Done Osebni prevzem v trgovini v Ljubljani.
 • Done Nakup varovan s SSL certifikatom.
 • Done Enostavna BREZPLAČNA vračila!

Opis

Reflex Omega 3 so poli-nenasičene maščobe kisline v ribjem olju. Znižujejo raven slabega holesterola in s tem možnost srčne kapi. Uporaba ima še mnogo drugih pozitivnih lastnosti. Dokazana je tudi boljša poraba telesne maščobe med aktivno vadbo in tako zmanjšane odvečne maščobne zaloge v telesu.

Za aktivne je uporaba Reflex Omega 3 še posebej priporočljiva, saj posredno povečuje športno sposobnost in mišično moč. Študije dokazujejo zmanjšan katabolizem in povečano izločanje rastnega hormona. Delujejo tudi protivnetno in s tem pospešuje regeneracijo mišičnih celic.

Omega-3 maščobne kisline (MK) uvrščamo v skupino polinenasičenih MK ter esencialnih MK – to pomeni, da jih naše telo ni sposobno proizvesti samo in jih moramo zato v zadostnih količinah užiti s hrano.

Zadosten vnos omega-3 ima številne pozitivne vplive na počutje, zdravje in zmogljivost. V primeru nezadostnega vnosa omega-3 iz prehrane (primarno ribe in morski izdelki) je dopolnjevanje prehrane vsekakor zaželeno. Še posebej v primeru rigorozne telesne aktivnosti, kjer se potrebe po omega-3 pogosto povišajo.

Zakaj so Reflex Omega 3 kapsule drugačne od konkurenčnih izdelkov?

Reflex omega-3 vsebuje znaten delež visokokakovostnih eikozapentaenojske MK (EPA) in dokozaheksaenojske MK (DHA), ki nudita največ koristi na naslovu zdravja in telesnih ter kognitivnih zmogljivosti.  Vrednosti EPA (330 mg) in DHA (220 mg) je mnogo višja v primerjavi z drugimi Omega 3 dodatki na trgu!

Ker so omega 3 maščobe kisline pridobljene iz naravnih virov, lahko nastane velika razlika med pridobljenimi vrednostmi z različnimi postopki pridobivanja maščob. Ribe lahko vsebujejo različne toksine in strupe kor npr. živo srebro in dioksine, ki so zdravju škodljivi. Reflex Omega 3 kapsule so prečiščene in pregledane za vse nečistoče in ne vsebujejo nevarnih snovi!

DHA in EPA sta bistvenega pomena za ohranjanje zdravja. DHA je nujna za pravilen razvoj in delovanje možganov, oči in imunskega sistema. EPA je potrebna za nastajanje hormonov prostaglandinov, ki skrbijo za zdravje srca in optimalno zgradbo celičnih membran. Izboljšata delovanje možganov tako, da spodbujata prenašalce živčnih impulzov v možganih in izboljšata intelektualne funkcije.

Zakaj so celične membrane tako pomembne?

Celične membrane omejujejo in nadzorujejo, kaj bo vstopilo v celico, jedro in mitohondrije in kakšna bo reakcija s snovmi in strukturami znotraj membrane. Mnogi znanstveniki so prepričani, da se večina bolezni začne prav na membranski ravni. Kako uspešno deluje celična membrana pa je odvisno od njene zgradbe. Njeni poglavitni gradbeniki so maščobne kisline in holesterol, ki jih obdajajo molekule vode. Med dvojno plastjo lipidov potekajo beljakovinski kanali, ki omogočijo, da v vodi topne snovi preidejo skozi lipidno plast in vstopijo v celico.


👉 Več o Omega 3? Preverite v našem prispevku >>>


VO2 Sport Športna Prehrana - informed sport prehrana

► Izdelano v Veliki Britaniji s certifikatom Informed Sports, ki zagotavlja neoporečnost glede prepovedanih substanc. Uradna stran izdelka proizvajalca na www.reflexnutrition.com


 

Proizvajalec

REFLEX NUTRITION

Prvi in poglavitni razlog obstoja Reflex Nutrition športna prehrana je proizvodnja najboljših proteinov, vitaminov in ostalih prehranskih dodatkov na svetu. Zato živijo in dihajo vsak dan od ustanovitve leta 1996. Z veliko mero strasti si prizadevajo nič drugega kot biti najboljši v tem, kar delajo. [show_more more=”Več...” less=”...manj”]

Pa naj bodo to beljakovinski dodatki, dietni proizvodi, športni prehranski dodatki ali multivitamini. Ta njihova strast jih zelo razlikuje od ostalih ponudnikov in razlika je očitna ter jasno vidna.

Izdelava Reflex prehrane poteka v lastni proizvodni enoti v Veliki Britaniji. Proizvodnja ustreza najvišjim standardom (npr. ISO9001) izdelave športne prehrane in prehranskih dodatkov. Izdelki so v procesu proizvodnje redno testirani in analizirani glede neoporečnosti in sestave - celotna proizvodnja je po nadzorom Informed Sport - povezava do certifikata >>>.

Prostore proizvodnje in celotne organizacije napaja Ecotricity, ki uporablja izključno obnovljive vire za dobavo električne energije.

Vse to počnejo z namenom, da vam zagotovijo nekaj zelo edinstvenega in vas na zdrav ter varen način podprejo na poti do vaših ciljev.[/show_more]

Reflex Omega 3 sestava

1 Kapsula
Koncentrat čistega ribjega olja 1000 mg
Eicosapentaenoic Acid (EPA) 330mg
Docosahexaenoic Acid (DHA) 220mg

Deklaracija izdelka:

PREHRANSKO DOPOLNILO, IZDELEK: Reflex Nutrition OMEGA 3 maščobne kisline v obliki mehkih kapsul NETO KOLIČINA: 90 kapsul zadostuje za 30 odmerkov. SESTAVA (1 kapsula): 1000mg koncentrat ribjega olja (EPA-330mg, DHA-220mg) SESTAVINE: farmacevtsko koncentrirano naravno ribje olje v mehki želatinasti kapsuli (goveja želatina,vlažilno sredstvo (glicerol),voda). VSEBNOST ALERGENOV: Glej sestavine – odebeljen tisk. ROK UPORABNOSTI IZDELKA: je najmanj do datuma označenega ob strani embalaže. Serija (lot) je označena na embalaži. NAVODILA ZA UPORABO: Zaužijte 1 kapsulo 3x dnevno z obroki. Ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočena dnevna količina: do 3 kapsule. POZOR! Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Izdelek je namenjen starejšim od 18 let. Pred uporabo priporočamo posvet z zdravnikom. Izdelek po uporabi zapremo in hranimo v suhem in hladnem prostoru. Shranjevati nedosegljivo otrokom! PROIZVAJALEC: Proizvedeno v VB, Reflex Nutrition Ltd.

Vzemite 1 kapsulo trikrat dnevno z obroki. Količino prilagodite svojim prehranskim potrebam.

90 kapsul po 1000mg čistega ribjega olja v mehki želatinasti kapsuli.

Morda vam bo prav tako všeč…

 • - 15% supergreens

  Reflex Supergreens & Gut Support

  Original price was: 19,90 €.Current price is: 16,92 €.
  Dodaj v košaricoLoading Done
 • - 19% proteiniproteini

  Reflex INSTANT WHEY PRO sirotkini proteini

  39,90 129,90 
  Izberite možnostiLoading Done Ta izdelek ima več različic. Možnosti lahko izberete na strani izdelka
 • - 22% nexgen

  Reflex NEXGEN PRO 90 kapsul

  Original price was: 21,90 €.Current price is: 16,99 €.
  Dodaj v košaricoLoading Done