- 10%

OTE Super športni Gel

Proizvajalec:OTE Sports

12,45 29,88 

Novi športni gel za triatlon in druge izredno naporne aktivnosti. Vsebuje kar 40g sladkorjev na 66g gel; to je DVOJNA količina energije v primerjavi z ostalimi geli na trgu. Hitro in veliko energije, ko jo najbolj potrebujete.

BREZPLAČNA DOSTAVA ŽE NAD 10 €!

  • Done DARILO pri nakupu nad 50 €.
  • Done Osebni prevzem v trgovini v Ljubljani.
  • Done Nakup varovan s SSL certifikatom.
  • Done Enostavna BREZPLAČNA vračila!
Šifra: Ni na voljo Kategorija: Oznak: , , ,

Opis

► Maltodekstrin + fruktoza za energijo.

► Uravnoteženi elektroliti za hidracijo.

► Lahko prebavljiv športni energijski gel, naravna in okusna aroma.

► Brez umetnih sladil in barvil. iz koncentrata PRAVEGA sadja.

► Brez glutena, mleka in mlečnih izdelkov.

► NOV OKUSTropsko sadje 🍊🥭🍌🍍

OTE Super športni Gel vsebuje 40 g ogljikovih hidratov na 66g gela; tako je, to je DVOJNA energija standardnega gela!

Gel je primeren za uporabo takrat, ko hitro potrebujete veliko energije, vendar imate omejen čas za uporabo.

Ključne funkcije:

  • Okus: Kot vedno je OTE uporabil samo naravno aromo slastnega okusa jagodičja; iz pravega koncentrata sadnega soka. Je enostaven za uporabo in porabo, razvit za resne športnike.
  • Energija s kombinacijo sladkorjev:  OTE Super športni Gel vsebuje ogljikove hidrate v obliki maltodekstrina in fruktoze. Raziskave so pokazale, da se lahko pri uporabi te patentirane kombinacije v primerjavi z uporabo samo maltodekstrina, telo absorbira več ogljikovih hidratov (do 90 g na uro). To pomeni, da boste z uporabo gela prejeli več energije, ki se bo sproščala dlje časa. To je še posebej primerno ob najtežjih naporih, ko je vnos hrane omejen.
  • Uravnoteženi elektroliti:  OTE Super Gel vsebuje uravnotežene elektrolite, ki vam pomagajo ostati hidrirani med vadbo.

Za običajne energijske gele, ki so bolj tekoče strukture priporočamo običajne OTE Energy Gele >>>


VO2 Športna Prehrana & Oprema - informed sport prehrana

► Izdelano v Veliki Britaniji s certifikatom Informed Sports, ki zagotavlja neoporečnost glede prepovedanih substanc. Uradna stran izdelka proizvajalca na www.otesports.co.uk

Proizvajalec

OTE Sports

OTE Sports je rodila želja po ustvarjanju boljših stvari

Kot športniki si prizadevamo presegati meje pri doseganju naših osebnih rekordov. Zadnjih dvajset let smo se trudili izboljšati naše dosežke, vse od prilagajanja opreme in načrtovanja treningov, da bi pridobili prednost pred našimi tekmeci. Športna prehrana se je od svojih začetkov močno spremenila, a za napredek je [show_more more=”Več...” less=”...manj”] še vedno zelo veliko prostora. Kot pravi pregovor: “Delaj stvari bolje ali pa delaj boljše stvari”.

Blagovna znamka OTE Sports je bila ustvarjena z vami v mislih, kolegi športniki in športni navdušenci. Našo paleto naravno aromatiziranih energijskih izdelkov in regeneracijskih pijač so razvili izkušeni strokovnjaki za športno prehrano in športniki - strokovnjaki, ki vedo, kaj si želite in kaj potrebujete. Pri OTE Sports se ne poslužujemo oglaševalskih trikov in nerealnih obljub. Naš cilj je demistificirati športno prehrano in vam ponuditi enostaven prehranski načrt, ki vam omogoča pametno izbrati izdelke in razumeti, kdaj jih uporabiti za izboljšanje svoje učinkovitosti in splošne telesne kondicije.

DualDelivery pakiranje

Navdušeni smo nad našim DualDelivery pakiranjem. Edinstvena zasnova predvideva dva načina perforacije za pretresanje OTE napitkov v različne velikosti bidonov ali za uživanje OTE energijskih gelov na način hitre oziroma bolj postopne uporabe.

Naš celoten spekter športne prehrane je naravno aromatiziran.

Na kompromise med okusom in funkcionalnostjo ne pristajamo. Naši izdelki so bili razviti z namenom, da zadovoljijo vaše brbončice, brez premočnih okusov, brez zavajajočih opisov, brez kompromisov pri funkcionalnosti in brez razočaranj.

Vsi OTE Sports proizvodi so brez umetnih sladil in barvil.

Naše poslanstvo je poenostaviti športno prehrano - nič zavajajočega trženja, samo realno in enostavno prehransko svetovanje za vse športnike. OTE Sports je plod več kot dvajsetletne športne strasti; ne glede na to, kje presegate svoje meje – pri teku, plavanju, kolesarjenju, nogometu ali v telovadnici – ljubite vsak trenutek in delite svojo strast z drugimi.

OTE Sports izdelki so prejeli številna priznanja na testiranjih, ki jih opravljajo neodvisni strokovnjaki iz področja športne prehrane [/show_more]

OTE energijski gel hranilna vrednosti

100g 66g (1 gel)
Energija 1030kJ/242kcal 680kJ/160kcal
Maščoba 0g 0g
-od tega nasičena 0g 0g
Beljakovine 0g 0g
Ogljikovi hidrati 60.5g 39.9g
-od tega sladkorji 15.9g 10.5g
Sol 40mg 30mg
Magnezij 1.2mg 0.79mg
Natrij 16.5mg 10.9mg

Izdelek: OTE SPORTS Super gel, energijski gel z elektroliti, 66g, okus: jagodičje, SESTAVINE: maltodekstrin, voda, fruktoza, koncentrat sadnega soka (črni ribez), naravna aroma, konzervans (kalijev sorbat), kislina (jabolčna kislina), elektroliti (natrijev klorid, magnezijev karbonat). Brez umetnih sladil, arom ali barvil. Hraniti v hladnem in suhem prostoru. SESTAVA na 66g gel: 680kJ/160kCal, maščobe <0,1g (od tega nasičene <0,1g), ogljikovi hidrati 39,9g (od tega sladkorji 10,5g), vlaknine 0g, beljakovine <0,1g, sol 30 mg, magnezij 0,8mg, natrij 10,9mg. VSEBNOST ALERGENOV: Ni alergenov. Primerno za vegetarijance, vegane, brez glutena,  brez mleka, kosher. UPORABA: gel užijte pred ali med vadbo. ROK UPORABE: najmanj do datuma označenega na embalaži. Ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. PROIZVAJALEC: OTE SPORTS Ltd., Velika Britanija

OTE Super športni Gel uporabite med zahtevno športno vadbo za hitro energijsko podporoNETO količina 60g tekočega gela.

Navodila za shranjevanje: Shranjujte v hladnem in suhem prostoru. Po odprtju zaužijte celotno vsebino embalaže. Rok uporabnosti izdelka je naveden na embalaži.

Uradna stran izdelka proizvajalca na www.otesports.co.uk

Izbirate lahko med pakiranjem 5 gelov oziroma 12 gelov (-10% popusta).

Morda vam bo prav tako všeč…