fbpx

msm

PRIKAZANO VSEH 3 REZULTATOV

 • Puritan Glucosamine, Chondroitin & MSM Joint Soother® Double Strenght

  Cena

  Puritanov kompleks glukozamina, hornoditina in MSM – dvojna moč! Ena najbolj prodajanih in učinkovitih kombinacij učinkovin za zdrave sklepe na svetu.

  34,90  >>> Več
 • Reflex MSM 250g

  Uporaba MSM ima protivnetni učinek in deluje kot močan antioksidant. Izdelava Reflex Nutrition izdelkov poteka v lastni proizvodni enoti v Veliki Britaniji. Proizvodnja ustreza najvišjim standardom (npr. ISO9001) izdelave športne prehrane in prehranskih dodatkov. Izdelki so v procesu proizvodnje redno testirani in analizirani glede neoporečnosti in sestave. Prostore proizvodnje in celotne organizacije napaja Ecotricity, ki uporablja izključno obnovljive vire za dobavo električne energije.

  Cena

  Uporaba MSM ima protivnetni učinek in deluje kot močan antioksidant.


  Izdelava Reflex Nutrition izdelkov poteka v lastni proizvodni enoti v Veliki Britaniji. Proizvodnja ustreza najvišjim standardom (npr. ISO9001) izdelave športne prehrane in prehranskih dodatkov. Izdelki so v procesu proizvodnje redno testirani in analizirani glede neoporečnosti in sestave. Prostore proizvodnje in celotne organizacije napaja Ecotricity, ki uporablja izključno obnovljive vire za dobavo električne energije.

  Poizkusite Reflex in občutili boste razliko!

  15,90  >>> Več
 • Puritan MSM 1500mg

  Cena

  Uporaba MSM ima protivnetni učinek in deluje kot močan antioksidant.

  13,90  >>> Več