Reflex Shaker 500ml

Proizvajalec:REFLEX NUTRITION

4,90 

Reflex shaker plastenka za pripravo proteinskih (beljakovinskih) napitkov. Dodano ima mrežico za boljše mešanje napitkov brez grudic.

Ni na zalogi

BREZPLAČNA DOSTAVA ŽE NAD 10 €!

 • Done DARILO pri nakupu nad 50 €.
 • Done Osebni prevzem v trgovini v Ljubljani.
 • Done Nakup varovan s SSL certifikatom.
 • Done Enostavna BREZPLAČNA vračila!

Opis

Reflex Shaker je izdelan iz visokokakovostne plastike in s 100 % neprepustnim navojnim pokrovom. Ne glede na beljakovinski napitek ga bo integrirana mrežica zlahka zmešala brez grudic.

Shaker je narejen iz visoko-kakovostnih materialov in ustreza vsem zahtevam glede varne embalaže, ki je v stiku s hrano.

Pokrov se enostavno privije in 100% tesni. Volumen: 500ml.


VO2 Športna Prehrana & Oprema - informed sport prehrana

► Izdelano v Veliki Britaniji s certifikatom Informed Sports, ki zagotavlja neoporečnost glede prepovedanih substanc. Uradna stran izdelka proizvajalca na www.reflexnutrition.com

Proizvajalec

REFLEX NUTRITION

Prvi in poglavitni razlog obstoja Reflex Nutrition športna prehrana je proizvodnja najboljših proteinov, vitaminov in ostalih prehranskih dodatkov na svetu. Zato živijo in dihajo vsak dan od ustanovitve leta 1996. Z veliko mero strasti si prizadevajo nič drugega kot biti najboljši v tem, kar delajo. [show_more more=”Več...” less=”...manj”]

Pa naj bodo to beljakovinski dodatki, dietni proizvodi, športni prehranski dodatki ali multivitamini. Ta njihova strast jih zelo razlikuje od ostalih ponudnikov in razlika je očitna ter jasno vidna.

Izdelava Reflex prehrane poteka v lastni proizvodni enoti v Veliki Britaniji. Proizvodnja ustreza najvišjim standardom (npr. ISO9001) izdelave športne prehrane in prehranskih dodatkov. Izdelki so v procesu proizvodnje redno testirani in analizirani glede neoporečnosti in sestave - celotna proizvodnja je po nadzorom Informed Sport - povezava do certifikata >>>.

Prostore proizvodnje in celotne organizacije napaja Ecotricity, ki uporablja izključno obnovljive vire za dobavo električne energije.

Vse to počnejo z namenom, da vam zagotovijo nekaj zelo edinstvenega in vas na zdrav ter varen način podprejo na poti do vaših ciljev.[/show_more]

Morda vam bo prav tako všeč…

 • sejker

  SmartShake Šejker Original2Go 600ml BLUE

  9,90 
  Dodaj v košaricoLoading Done
 • - 23%

  Bohtal jeklena termovka monstera

  Original price was: 29,90 €.Current price is: 22,99 €.
  Dodaj v košaricoLoading Done
 • - 15% kovinski shakerkovinski shaker

  B&F KOVINSKI Shaker 900ml

  Original price was: 19,99 €.Current price is: 16,99 €.
  Dodaj v košaricoLoading Done
 • plastenka

  VO2 plastenka Jug galon 2.6l bidon

  14,90 
  Dodaj v košaricoLoading Done