fbpx

Saltstick PLUS solne kapsule

Solne kapsule z edinstveno kombinacijo elektrolitov, ki pomagajo zmanjšati toplotne obremenitve in mišične krče, ki nastanejo zaradi večje izgube elektrolitov preko znojenja.Ni na zalogi

Cena: 39,99 

Opis

► Sedaj na voljo tudi z dodanim kofeinom – 30mg na kapsulo!

► EDINI elektroliti v kapsulah, ki so formulirani tako, da so skoraj enaki profilu elektrolitov, ki jih izgubljate s potenjem med naporom: natrij, kalij, kalcij in magnezij.

► Vsebuje samo KAR POTREBUJETE: Brez dodanih zelišč, sledov, vprašljivih sestavin. Brez glutena. Brez soje in oreškov. Brez sladil in sladkorja.

► NAREJENO V ZDA – Brez prepovedanih (doping) snovi in ​​redno testirano s strani neodvisnih organizacij. Proizvedeno po najvišjih standardih.

► VEGANSKE KAPSULE brez želatine.

► Vsaka kapsula vsebuje: 0,475 g soli, 53 mg kalija, 14 mg kalcija, 7 mg magnezija. Dodano ima še 2,5 µg vitamina D, ki pomaga telesu absorbirati kalcij.

► Učinkovito preprečuje tudi hidracijo med potovanji, pohodništvom, učinki alkohola in zastrupitvi s hrano.

Priporočamo 1 kapsulo na 30-60 minut med aktivnostjo. Za enostavo uporabo v športu uporabite SaltStick dispenzer. Kapsule lahko tudi odprete in raztopite v vodi oziroma športnem napitku.

Inovativne SaltStick kapsule PLUS elektroliti-sol-kapsule imajo v primerjavi z normalnimi SaltStick kapsulami dodan še kofein (30 mg – ustreza približno polovici skodelici kave). Kofein spodbuja zmogljivost in budnost. Zaradi uporabe dragocenega natrijevega citrata so Saltstick PLUS kapsule odličen vir soli, ki ne draži želodca in so prilagojene posebej za tekmovanja in dolgotrajne enote treningov.

Opozorilo: Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti. Otroci mlajši od 18 let, nosečnice in ljudje z zdravstvenimi težavami se naj pred uporabo posvetujejo z zdravnikom. Hraniti izven dosega otrok.

Dodatne informacije

Količina

100 kapsul, 30 kapsul

Sestava na 1 kapsulo
Sol 0.478 g
Vitamin D3 (Holikalciferol) 2.5 µg
Kalij 53 mg
Kalcij 14 mg
Magnezij 7 mg

Sestavine:

Natrijev citrat Hidroksipropilmetil celuloza (E464), Kalijev citrat, Kalcijev klorid, Magnezijev citrat, Kalcijev klorid, Kofein, Kalcijev glukonat, Magnezijev glukonat, L-Levcin, Bakrov-Klorofil-kompleks (E141), Vitamin D3 (Holikalciferol).

Priporočamo 1 kapsulo na 30-60 minut med aktivnostjo.

Za enostavo uporabo v športu uporabite SaltStick dispenzer. Kapsule lahko tudi odprete in raztopite v vodi oziroma športnem napitku.

Med velikimi telesnimi obremenitvami zaužite največ 10 kapsul dnevno.

100 kapsul.