- 50%

Anarchy Gym Sack, VAENETI, športna torba

Proizvajalec:Anarchy Pajkice

9,90 

Vse kar potrebujete za dober trening pospravite v športno torbo Vaeneti. Izredno kakovostna izdelava z debelimi vrvicami. Gym bag je potiskan v klasičnem Anarchy vzorcu in se odlično poda z ostalimi izdelki te edinstvene blagovne znamke.

BREZPLAČNA DOSTAVA ŽE NAD 10 €!

 • Done DARILO pri nakupu nad 50 €.
 • Done Osebni prevzem v trgovini v Ljubljani.
 • Done Nakup varovan s SSL certifikatom.
 • Done Enostavna BREZPLAČNA vračila!

Opis

Anarchy Apparel ponuja izjemne izdelke za posebne stranke. Vsak dizajn uteleša svojo zgodbo in ponuja vznemirljivo izkušnjo pri uporabi.

Poleg dizajna je zelo pomembna tudi funkcionalnost in kakovost gym bag športnih torb. Vrvica je izjemno debela, tako da jo lahko brez težav nosite dlje časa.

Gym Sack športna torba je izjemno praktičen spremljevalec za fitnes in številne druge športne dejavnosti. Poleg tega se dizajn popolnoma ujema s številnimi drugimi izdelki Anarchy Apparel.

Izdelki Anarchy Apparel so najboljša kombinacija drznega dizajna ➕ top kakovosti.

VO2 Športna Prehrana & Oprema - anarchy vaeneti sportni nedercek 3

Športna torba gre odlično skupaj s pajkicami VAENETI in lepo zaokroži drzni outfit.

Proizvajalec

Anarchy Pajkice

ANARCHY Apparel je agresivna športna blagovna znamka, ki ni primerljiva z ničemer drugim. Veliko truda je vloženega v razmišljanje in oblikovanje izven ustaljenih smernic vsakdana. [show_more more=”Več...” less=”...manj”] Anarchy se je rodila v Skandinaviji in njena kultura, narava in okolica navdihujejo edinstvenost. Narejena je za posameznika, ki ni omejen in ga nihče ne nadzoruje. Za nekoga, ki je sam svoj vladar, ki sam določa svoje cilje in se sam odloči, kdaj in kako jih bo dosegel. Nekdo, ki hodi po poti na svoj način in mu ni mar za mnenja nikogar.

Filozofija blagovne znamke je na prvem mestu zabava in ponos zaradi ustvarjenega. Ustvarjamo samo to, kar bi radi videli na ljudeh okoli nas. Dizajn mora biti kreativen, udoben, eleganten in samozavesten. Zaradi kompleksnih vzorcev, odličnih barv in visokokakovostnih tkanin se boste med športom ali v prostem času počutili posebno - to je naša garancija!

V naši trgovini boste vedno našli nove serije in modele oblačil. Mnogi od njih so unikatni in na voljo le v omejenem številu. Naši izdelki morajo biti posebni. Naša edinstvenost je naš značaj in ni nas mogoče kopirati na nešteto načinov. Anarchy Apparel je blagovna znamka športnih oblačil, ki jih ne morete vzeti s police kjerkoli. Smo zato, da poživimo svet okoli nas in zato ne obstajamo samo v črno-sivi uniformi, kjer je pomemben le logotip blagovne znamke.

Vaše potovanje z nami se začne tukaj. Z veseljem vas pričakujemo.

[/show_more]

Ne glede na to, ali gre za tek, jogo, fitnes, rolanje, gimnastiko, borilne veščine, jahanje ali številne druge športne in prostočasne dejavnosti, za uporabo Anarchay športne torbe skoraj ni omejitev.

Material je izjemno trpežen in kakovosten.

Sestava: 100% poliester/Lycra®, 10% spadnex

Anarchy torbo obrnite navznoter in pri strojnem pranju uporabite športni/občutljiv program s hladnejšo vodo (max 40°C). Ne priporočamo sušenja v sušilnem stroju. Pri sušenju zunaj jih ne izpostavljajte močnemu soncu, saj lahko to vpliva na intenzivnost in obstojnost barv.

VO2 Sport Športna Prehrana - pranje pri 40Brez uporabe belilaNe likajteSrednja vročina

Morda vam bo prav tako všeč…

 • - 30% pajkice

  Anarchy Salmon Stripe pajkice

  34,93 
  Izberite možnostiLoading Done
 • - 30% kompresijske pajkice

  Anarchy Freedom kompresijske pajkice

  45,43 
  Izberite možnostiLoading Done
 • - 50% tank-top

  Anarchy Hexagon Tank-Top Majčka

  19,95 
  Izberite možnostiLoading Done
 • - 30% nedrček

  Anarchy Black Panther športni nedrček

  24,43 
  Izberite možnostiLoading Done