fbpx

Saltstick solne kapsule

Solne kapsule z edinstveno kombinacijo elektrolitov, ki pomagajo zmanjšati toplotne obremenitve in mišične krče, ki nastanejo zaradi večje izgube elektrolitov preko znojenja.Počisti

Cena: 14,99 26,99 

Opis

► EDINI elektroliti v kapsulah, ki so formulirani tako, da so skoraj enaki profilu elektrolitov, ki jih izgubljate s potenjem med naporom: natrij, kalij, kalcij in magnezij.

► Vsebuje samo KAR POTREBUJETE: Brez dodanih zelišč, sledov, vprašljivih sestavin. Brez glutena. Brez soje in oreškov. Brez sladil in sladkorja.

► NAREJENO V ZDA – Brez prepovedanih (doping) snovi in ​​redno testirano s strani neodvisnih organizacij. Proizvedeno po najvišjih standardih.

► VEGANSKE KAPSULE brez želatine.

► Vsaka kapsula vsebuje: 0,550 g soli, 63 mg kalija, 22 mg kalcija, 11 mg magnezija. Dodano ima še 2,5 µg vitamina D, ki pomaga telesu absorbirati kalcij.

► Učinkovito preprečuje tudi hidracijo med potovanji, pohodništvom, učinki alkohola in zastrupitvi s hrano.

Priporočamo 1 kapsulo na 30-60 minut med aktivnostjo. Za enostavo uporabo v športu uporabite SaltStick dispenzer. Kapsule lahko tudi odprete in raztopite v vodi oziroma športnem napitku.

Opozorilo: Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti. Otroci mlajši od 18 let, nosečnice in ljudje z zdravstvenimi težavami se naj pred uporabo posvetujejo z zdravnikom. Hraniti izven dosega otrok.

Dodatne informacije

Količina

100 kapsul, 30 kapsul

Sestava na 1 kapsulo
Sol 0.55 g
Vitamin D3 (Holikalciferol) 2.5 µg
Kalij 63 mg
Kalcij 22 mg
Magnezij 11 mg

Sestavine:

Natrijev klorid, Kalijev citrat, Hidroksipropilmetilna celuloza (E464), Kalcijev citrat, Magnezijev citrat, Kalcijev glukonat, Magnezijevg lukonat, Kalcijev klorid, Stearinska kislina, Magnezijev stearat, Vitamin D3 (Holikalciferol)

Priporočamo 1 kapsulo na 30-60 minut med aktivnostjo.

Za enostavo uporabo v športu uporabite SaltStick dispenzer. Kapsule lahko tudi odprete in raztopite v vodi oziroma športnem napitku.

Med velikimi telesnimi obremenitvami zaužite največ 10 kapsul dnevno.

Izbirate lahko med pakiranjem 30 kapsul ali 100 kapsul.