Clif Bar & Company je ameriško podjetje, specializirano za proizvodnjo energetskih ploščic, prehranskih napitkov in drugih zdravih prigrizkov. Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1992 v Kaliforniji s strani Garyja Ericksona in Kit Crawford. Glavna filozofija podjetja je ustvarjanje okusnih in hranljivih izdelkov, ki ljudem omogočajo aktivno in zdravo življenje.

Clif Bar je znan po uporabi naravnih sestavin, brez umetnih konzervansov, umetnih barvil in gensko spremenjenih organizmov. Njihovi izdelki so pogosto organski in vsebujejo sestavine, kot so ovseni kosmiči, suho sadje, oreščki, med in druge naravne sestavine. Poleg tega podjetje izvaja trajnostne prakse in se zavzema za ohranjanje okolja.

Poleg osrednjega podjetja Clif Bar & Company so znani tudi po svoji zavezanosti družbeni odgovornosti, vključno z donacijami za različne dobrodelne organizacije in projekte, ki spodbujajo trajnost in zdrav način življenja. Clif Bar izdelki so postali priljubljeni med športniki, ljubitelji narave in tistimi, ki si prizadevajo za zdrav način prehranjevanja.

Prikazujem posamezen rezultat

  • - 30% Clif BarClif Bar

    CLIF BAR Energijska Ploščica

    12,45 49,90 
    Clif Bar je okusna in hranljiva energetska ploščica, izdelana z naravnimi sestavinami, kot so ovseni kosmiči, suho sadje, oreščki in med. Optimalna energija za kolesarjenje, trail tek, pohodništvo, alpinizem in druge avanture.
    Izberite možnostiLoading Done Ta izdelek ima več različic. Možnosti lahko izberete na strani izdelka

Konec vsebine

Konec vsebine