swanson

Swanson Health Products (SHP) je vodilna blagovna znamka prehranskih dodatkov v ZDA. Podjetje od leta 1969 zagotavlja cenovno ugodne, visokokakovostne vitamine in druge dodatke.

”Več...”

SHP, ki ga je ustanovil Leland Swanson, je v zadnjih 50 letih zraslo iz majhnega družinskega podjetja v svetovno vodilno podjetje.

Kakovost je na prvem mestu

Od leta 1969 svetu Swanson prinaša uporabnikom dobro počutje z najkakovostnejšimi dodatki z strokovno potrjenimi učinkovinami. Vse se začne s ponudbo samo vrhunskih izdelkov, izdelanih iz najboljših sestavin. Izdelke laboratorijsko nadzorujejo od koncepta do kapsule, da vam ponudijo izdelke, na katere se lahko zanesete. Ko kupite izdelek znamke Swanson®, veste, da dobite najboljše. Sodelujejo tudi pri pregledih s strani ConsumerLab.com in drugih neodvisnih organizacij, da zagotovijo najvišjo kakovost in najboljšo vrednost zdravstvenih in prehranskih dopolnil.

Najboljše sestavine
Za proizvodnjo naših visokokakovostnih dodatkov izbiramo najčistejše sestavine na trgu. Sodelujemo z uglednimi razvijalci in proizvajalci, ki so dokazali svojo sposobnost izpolnjevanja naših strogih standardov za kakovostno proizvodnjo, čistost in moč. Najsodobnejše zmogljivosti omogočajo proizvodnjo izdelkov v količinah, ki so prilagojene našemu obsegu prodaje, s čimer zagotavljamo minimalen čas skladiščenja, optimalno svežino in maksimalno življenjsko dobo v vašem domu.

Zagotovljena čistost in moč
Vse sestavine, uporabljene v dodatkih blagovne znamke Swanson, zahtevajo dokumentacijo dobavitelja, vključno s potrdilom o analizi, ki zagotavlja, da ustrezajo našim specifikacijam izdelka. Sestavine so testirane na različnih stopnjah proizvodnega procesa, da se preveri čistost in moč. Vse končne izdelke pregledajo naši strokovnjaki za nadzor kakovosti, čistost in moč pa testirajo neodvisni laboratoriji tretjih oseb, da se zagotovi, da vsak dodatek vsebuje natančno tisto, kar je navedeno na etiketi.

”...manj”

Prikaz vseh 2 rezultatov

Konec vsebine

Konec vsebine