think-protein-logo

think! ® se je rodil, ko je mati samohranilka Lizanne Falsetto potrebovala hranljivo hrano, ki jo je lahko vzela na pot. Danes se think izdelki prodajajo v trgovinah z živili in zdravo hrano po vsem svetu!

Od ustanovitve leta 1999 se Think! ® zavzema za pridelavo tako hranljive, kot tudi okusne hrane. Od visoko beljakovinskih – proteinskih ploščic, ki so certificirane brez glutena, do ovsenih kosmičev z beljakovinami in vlakninami, ki niso gensko spremenjene. Verjamejo v uporabo visokokakovostnih sestavin, ki so dober vir beljakovin. Think! Kot vrhunska blagovna znamka življenjskega sloga ima vplivno bazo evangelistov, od fitnes strokovnjakov do znanih osebnosti.

think! ® je bil predstavljen v New York Timesu, Forbesu, Ad Age, Bloomberg in je bila že večkrat priznana s strani Fitness Magazine z nagradami za zdravo hrano. Leta 2014 je revija podjetnik think! ® uvrstila med 25 najbolj inovativnih blagovnih znamk.

Naša filozofija: Verjamemo, da bi moramo vsi jesti dobro. Da dobra hrana spodbuja največje življenjske dogodivščine. In ko dobro jeste in kvalitetno nahranite telo, se počutite najbolje. 

Ni najdenih izdelkov po vaši izbiri.