think-protein-logo

think! ® se je rodil, ko je mati samohranilka Lizanne Falsetto potrebovala hranljivo hrano, ki jo je lahko vzela na pot. Danes se think izdelki prodajajo v trgovinah z živili in zdravo hrano po vsem svetu!

Od ustanovitve leta 1999 se Think! ® zavzema za pridelavo tako hranljive, kot tudi okusne hrane. Od visoko beljakovinskih - proteinskih ploščic, ki so certificirane brez glutena, do ovsenih kosmičev z beljakovinami in vlakninami, ki niso gensko spremenjene. Verjamejo v uporabo visokokakovostnih sestavin, ki so dober vir beljakovin. Think! Kot vrhunska blagovna znamka življenjskega sloga ima vplivno bazo evangelistov, od fitnes strokovnjakov do znanih osebnosti.

think! ® je bil predstavljen v New York Timesu, Forbesu, Ad Age, Bloomberg in je bila že večkrat priznana s strani Fitness Magazine z nagradami za zdravo hrano. Leta 2014 je revija podjetnik think! ® uvrstila med 25 najbolj inovativnih blagovnih znamk.

Naša filozofija: Verjamemo, da bi moramo vsi jesti dobro. Da dobra hrana spodbuja največje življenjske dogodivščine. In ko dobro jeste in kvalitetno nahranite telo, se počutite najbolje. 

Prikaz vseh 2 rezultatov

 • Protein Bar

  Think Protein Bar Beljakovinska Ploščica

  Ocenjeno 0 od 5
  14,95 29,90 
  Visoko kakovostne proteinske ploščice z kar 20g beljakovinami za podporo rasti in vzdrževanju mišične mase. Think Protein Bar ne vsebujejo glutena in so BREZ umetnih sladil. Širok izbor odličnih okusov.
  Izberite možnosti Loading Done
 • Think Vegan Protein Bar Veganska Beljakovinska Ploščica

  Ocenjeno 0 od 5
  9,50 18,05 

  Visoko kakovostne veganske ploščice s kar 13 gramov beljakovin. Brez sladil, brez glutena in brez sojinih beljakovin. Promocijska cena samo do konca meseca.

  Izberite možnosti Loading Done

Konec vsebine

Konec vsebine