B&F Smart Pasta Shirataki testenine

Proizvajalec:Body&Fit

2,39 

Shirataki testenine brez ogljikovih hidratov, sladkorja, maščob in jajc. Samo 9 kalorij na serviranje!

BREZPLAČNA DOSTAVA ŽE NAD 10 €!

  • Done DARILO pri nakupu nad 50 €.
  • Done Osebni prevzem v trgovini v Ljubljani.
  • Done Nakup varovan s SSL certifikatom.
  • Done Enostavna BREZPLAČNA vračila!

Opis

► Testenine brez ogljikovih hidratov, maščob, jajc in glutena.

► 9 kalorij na 100g testenin.

► Izdelano iz moke gomolja konjak (azijska rastlina).

► Pripravljeno v 2 minutah!

Smart Pasta je odlična zamenjava za vašo “redno” serviranje testenin. Idealno živilo za zmanjševanje teže in omejen vnos ogljikovih hidratov.

Izdelek je primeren za vegeterjance in osebe občutljive na gluten.

Proizvajalec

Body&Fit

Body&fit športna prehrana prihaja iz Nizozemske. Od ustanovitve leta 1995 temeljijo na [show_more more=”Več...” less=”...manj”] proizvajanju izredno kakovostne in inovativne športne prehrane ter prehranskih dodatkov. Vodi jih preprosto prepričanje - življenje v dobri fizični formi je srečno, zdravo in samozavestno. Ponudba zajema širok spekter izdelkov po zelo konkurenčnih cenah. Izdelki se proizvajajo pod strogimi pravili standarda NL-BIO-01, številka 103114.

Skupaj smo močnejši. Zato se je Body&Fit leta 2017 odločili, da se pridruži podjetju Glanbia Performance Nutrition (GPN) - globalnemu vodilnemu podjetju v prehrambeni industriji, znanem po vodilnih svetovnih blagovnih znamkah, kot so Optimum Nutrition, Slimfast, BSN, idr... S to združitvijo so pridobili dostop do najboljših virov beljakovin in ostalih surovin, ki jih uporabljajo v proizvodnji proteinov, vitaminov, napitkov in druge prehrane. [/show_more]

Hranilna vrednost na 100 g:
Energijska vrednost9 kcal (30kJ)
Maščobe
od tega nasičene
0g
0g
Ogljikovi hidrati
od tega sladkorji
0,2g
0g
Vlaknine (glukomannan)*4g
Beljakovine0,2g
Sol0g

 

Sestavine: Filtrirana voda, konjak (glukomanan), ovsena vlakna, zgoščevalec (kalcijev hidroksid). Brez znanih alergenov.

Priprava:

Smart Pasta testenine odcedimo in jih dobro izperemo pod tekočo vodo. 2 minute jih kuhamo v vreli (ne slani) vodi, lahko jih pustimo tudi dlje, saj se ne razkuhajo in jih nato osušene (najbolje jih osušimo v vroči suhi ponvi, da voda izpari) umešamo v pripravljeno jed, da absorbirajo njen okus.

Neto količina: 275 g
Neto odcejena količina: 200 g