VO2 Sport bidon 600ml MAX

Proizvajalec:REFLEX NUTRITION

0,00 3,90 

Kakovostni bidon VO2 Sport s kapaciteto 750 ml je odlična oprema za vožnjo s kolesom ali za shranjevanje pijače pri drugih športih.
Počisti

BREZPLAČNA DOSTAVA ŽE NAD 10 €!

  • Done DARILO pri nakupu nad 50 €.
  • Done Osebni prevzem v trgovini v Ljubljani.
  • Done Nakup varovan s SSL certifikatom.
  • Done Enostavna BREZPLAČNA vračila!
Šifra: Ni na voljo Kategorija: Oznaki: ,

Opis

Kakovostni bidon VO2 Sport s kapaciteto 600 ml je odlična oprema za vožnjo s kolesom ali za shranjevanje pijače pri drugih športih. Ustnik je gumiran, kar omogoča enostavno in udobno uporabo.

Zaradi univerzalne oblike je primeren za vse nosilce za bidone. Vodotesnost preprečuje polivanje med vožnjo. Velika odprtina na pokrovu omogoča hitro mešanje napitkov, poleg tega pa je tudi čiščenje lažje.

Ne vsebuje BPA in drugih škodljivih substanc. Izdelan je v EU.

V kolikor želite potiskane bidone za vaš klub, podjetje ali drugo organizacijo, preverite našo ponudbo na spletni strani www.bidoni.si

Proizvajalec

REFLEX NUTRITION

Prvi in poglavitni razlog obstoja Reflex Nutrition športna prehrana je proizvodnja najboljših proteinov, vitaminov in ostalih prehranskih dodatkov na svetu. Zato živijo in dihajo vsak dan od ustanovitve leta 1996. Z veliko mero strasti si prizadevajo nič drugega kot biti najboljši v tem, kar delajo.

”Več...”

Pa naj bodo to beljakovinski dodatki, dietni proizvodi, športni prehranski dodatki ali multivitamini. Ta njihova strast jih zelo razlikuje od ostalih ponudnikov in razlika je očitna ter jasno vidna.

Izdelava Reflex prehrane poteka v lastni proizvodni enoti v Veliki Britaniji. Proizvodnja ustreza najvišjim standardom (npr. ISO9001) izdelave športne prehrane in prehranskih dodatkov. Izdelki so v procesu proizvodnje redno testirani in analizirani glede neoporečnosti in sestave - celotna proizvodnja je po nadzorom Informed Sport - povezava do certifikata >>>.

Prostore proizvodnje in celotne organizacije napaja Ecotricity, ki uporablja izključno obnovljive vire za dobavo električne energije.

Vse to počnejo z namenom, da vam zagotovijo nekaj zelo edinstvenega in vas na zdrav ter varen način podprejo na poti do vaših ciljev.

”...manj”