B&F Smart Cooking Spray – Olje v Razpršilu

Proizvajalec:Body&Fit

7,90 

Olje v spreju, ki je praktično brez nepotrebnih kalorij. Primeren za uporabo pečenja katerekoli hrane v ponvi. Vsebuje repično olje in/ali kokosovo olje in je brez okusa oziroma vonja.

Počisti

BREZPLAČNA DOSTAVA PRI NAKUPU NAD 10 €!

  • Done Darilo pri nakupu nad 50 €.
  • Done Osebni prevzem v Ljubljani.
  • Done Nakup varovan s SSL certifikatom.

► 100% rastlinsko repično olje.

► Brez umetnih arom, barvil ali konzervansov.

► 1 Kcal na uporabo.

► Eno pakiranje zadostuje za 400 uporab nadomestka olja.

Odlična nizkokalorična alternativa uporabe olja za pečenje jajc, omlet, palačink in ostale hrane na ponvi.

VO2 Sport Športna Prehrana - BF banner smart spray coconut header


VO2 Sport Športna Prehrana - body fit logoBody & Fit blagovna znamka športne prehrana prihaja iz Nizozemske. Od ustanovitve leta 1995 temeljijo na proizvajanju izredno kakovostne in inovativne športne prehrane ter prehranskih dodatkov. Ponudba zajema širok spekter izdelkov po zelo konkurenčnih cenah. Izdelki se proizvajajo pod strogimi pravili standarda NL-BIO-01, številka 103114.

 

Proizvajalec

Body&Fit

Body&fit športna prehrana prihaja iz Nizozemske. Od ustanovitve leta 1995 temeljijo na proizvajanju izredno kakovostne in inovativne športne prehrane ter prehranskih dodatkov. Vodi jih preprosto prepričanje - življenje je v formi je srečnejše, zdravo in samozavestno. Ponudba zajema širok spekter izdelkov po zelo konkurenčnih cenah. Izdelki se proizvajajo pod strogimi pravili standarda NL-BIO-01, številka 103114.

Skupaj smo močnejši. Zato se je Body&Fit leta 2017 odločili, da se pridruži podjetju Glanbia Performance Nutrition (GPN) - globalnemu vodilnemu podjetju v prehrambeni industriji, znanem po vodilnih svetonih blagovnih znamkah, kot so Optimum Nutrition, Slimfast in BSN. S to združitvijo so pridobili dostop do najboljših virov beljakovin in ostalih surovin, ki jih uporabljajo v proizvodnji proteinov, vitaminov, napitkov in druge prehrane.
Okus

,

Ocene uporabnikov

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “B&F Smart Cooking Spray – Olje v Razpršilu”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Prehrambene vrednosti na 100 g na pršilo odmerka 1 (0.4 g)
Energija 2285 kJ / 545 kcal 5 kJ / 1 kcal
Maščobe 61.8 g 0.1 g
od tega nasičene 4.1 g 0.01 g
Ogljikovi hidrati 0 g 0 g
od tega sladkorji 0 g 0 g
Vlaknine 0 g 0 g
Beljakovine 0 g 0 g
Sol 0 g 0 g

Sestavine ORIGINAL:

repično olje, gostilo (karnauba vosek), voda, plin (butan, propan).

Sestavine KOKOS:

rastlinsko olje (repično olje, kokosovo olje (10%)), etanol, sredstvo proti strjevanju (sončnični lecitin), plin  (ogljikov dioksid).

Pred uporabo dobro pretresite. pokonci držite stekleničko in razpršite na površino ponev ali posodo za pečenje. Brizgnite na razdalji 15-20 cm.

Opozorilo: Nikoli ne pršite v smeri vira toplote. Zelo lahko vnetljiva vsebina!. Posoda je pod tlakom: lahko eksplodira pod vplivom toplote. Hraniti ločeno od vročine, vročih površin, isker, odprtega ognja, in katerega koli drugega vira vžiga. Zaščititi pred sončno svetlobo. Ne izpostavljati temperaturam nad 50°C. Hranite izven dosega otrok.

Vsebina 200 ml ℮. Zadostuje za do 400 uporab.