fbpx

Reflex 3D Protein 1800g

Reflex 3D Protein je sestavljen iz 3 najbolj kakovostnih virov beljakovin – izolat sirotkinih beljakovin, mlečnih beljakovin in izolata jajčnih beljakov. Za hitro, srednje in počasno sproščanje aminokislin.

Počisti

Cena: 59,90 

Opis

► Kombinacija treh različnih virov beljakovin (sirotkini, mlečni, jajčni).

► Veliko beljakovin, malo maščob in ogljikovih hidratov.

► Hitro, srednje in počasno sproščanje aminokislin za popolno podporo.

► Dodani probiotiki LAB2PRO™.

Beljakovinski napitek Reflex 3D Protein je proteinski dodatek iz treh različnih virov beljakovin:

Native Whey (45%) – sirotkine beljakovine v najbolj naravni obliki, ki so pridobljene iz mleka proste reje najboljših evropskih mlekarn. Postopek ekstrakcije beljakovin iz mleka Native Whey se vrši pod nizko temperaturo, kar ohranja visoko biološko vrednost in ima zaradi tega višjo vsebnosti BCAA aminokislin. Native Whey ima do 16% več aminokisline L-levcina in kar 40% več cisteina, ki se uporablja za tvorbo zelo močnega antioksidanta glutationa v jetrih.

Micelarni kazein (45%) – mlečne beljakovine, ki omogočajo počasno sproščanje aminokislin. To zagotavlja daljšo podporo aminokislin za bolj učinkovito rast in regeneracijo mišične mase. Prav tako kot Native Whey, je tudi kazein pridobljen iz mleka proste reje najboljših evropskih mlekarn. To poleg visoke kvalitete zagotavlja tudi odsotnost uporabe hormonov in antibiotikov, ki je zelo pogosta pri reji mlekarn iz ZDA in drugih držav.

Izolat jajčnih beljakov (10%) – poleg sirotkinega ekstrakta so jajca najboljši vir beljakovin. Jajčna beljakovinska biološka vrednost je 100, kar pomeni praktično najboljše razmerje aminokislin. Imajo srednjo stopnjo sproščanja aminokislin.

3D Protein imam dodane še LAB2PRO™ bakterije za optimalno prebavo beljakovin, ki so patentirano obdelane, da dosežejo zgornji prebavni trakt.

Reflex 3D Protein je primeren za vse, ki si želite povečati vnos kvalitetnih beljakovin na enostaven način. Primeren je za uporabo po športni vadbi ali kot nadomestek beljakovinskega obroka.


Izdelava Reflex Nutrition izdelkov poteka v lastni proizvodni enoti v Veliki Britaniji. Proizvodnja ustreza najvišjim standardom (npr. ISO9001) izdelave športne prehrane in prehranskih dodatkov. Izdelki so v procesu proizvodnje redno testirani in analizirani glede neoporečnosti in sestave. Prostore proizvodnje in celotne organizacije napaja Ecotricity, ki uporablja izključno obnovljive vire za dobavo električne energije.

Poizkusite Reflex in občutili boste razliko

Dodatne informacije

Okus

,

3D Protein Hranilne vrednosti

35 g 100 g
Energija (KJ) 543 1526
Energija (kcal) 126 360
Beljakovine 28 g 80 g
Ogljikovi hidrati 2 g 6.5 g
od tega sladkorji 0.1 g 0.4 g
Maščobe 0.6 g 1.6 g
od tega nasičene 0.3 g 0.9 g
Vlaknine 0.1 g 0.4 g
Soli 0.84 g 0.3 g
Probiotiki (Lactospore) spor 630.000.000 1.800.000.000

Povezava do originalne deklaracije (v angleščini)…

Zmešajte 3 priložene merice praška (35 g) z 350 ml vode ali posnetega mleka. Priporočamo 2 do 3 odmerke dnevno med obroki in/ali kot regeneracijski napitek po športni vadbi. Primeren je tudi za pripravo smutijev in sladic.

1800g zadostuje za 51 serviranj.