fbpx

Reflex BCAA kapsule

Aminokisline BCAA (L-levcin, L-Isolevcin in L-valin) so najbolj pomembne esencialne aminokisline za športno vadbo.

Počisti

Cena: 24,90 39,90 

Opis

BCAA aminokisline so še posebej primerne pri športni aktivnosti, ki je namenjena izgubi telesne maščobe, saj BCAA zagotovijo ščit pred porabo mišičnega tkiva in pospešijo porabo maščobe. Predstavljajo 33 % mišičnih beljakovin. Strokovnjaki trdijo, da naj bi vzdržljivostna vadba poveča telesno potrebo po levcinu za 240 %!

Uporaba Reflex BCAA aminokislin pred in po vadbi poveča zadrževanje dušika, dvigne proteinsko sintezo in ščiti vaše mišice pred stresom in poškodbami, ki so posledice naporne aktivnosti. BCAA aminokisline Reflex vsebujejo L-Leucin, L-Isoleucin, L-Valin in vitamin B6 v posebno formuliranem razmerju, ki zagotavlja popolno podporo mišicam.


Izdelava Reflex Nutrition izdelkov poteka v lastni proizvodni enoti v Veliki Britaniji. Proizvodnja ustreza najvišjim standardom (npr. ISO9001) izdelave športne prehrane in prehranskih dodatkov. Izdelki so v procesu proizvodnje redno testirani in analizirani glede neoporečnosti in sestave. Prostore proizvodnje in celotne organizacije napaja Ecotricity, ki uporablja izključno obnovljive vire za dobavo električne energije.

Poizkusite Reflex in občutili boste razliko

Dodatne informacije

Količina

200 kapsul, 500 kapsul

Reflex BCAA hranilne vrednosti

1 kapsula 6 kapsul
L-leucine 250 mg 1500 mg
L-isoleucine 125 mg 750 mg
L-valine 125 mg 750 mg
Vitamin B6 0.2 mg 0.6 mg

Vzemite 6 kapsul 30-40 minut pred vadbo in 6 kapsul takoj po koncu vadbe.

Izbirate lahko med pakiranje po 500 kapsul ali 200 kapsul. Vsaka kapsula vsebuje 500mg BCAA aminokislin.