fbpx

Reflex BCAA kapsule

Aminokisline BCAA (L-levcin, L-Isolevcin in L-valin) so najbolj pomembne esencialne aminokisline za športno vadbo.

Počisti

Cena: 24,90 39,90 

Opis

BCAA aminokisline so še posebej primerne pri športni aktivnosti, ki je namenjena izgubi telesne maščobe, saj BCAA zagotovijo ščit pred porabo mišičnega tkiva in pospešijo porabo maščobe. Predstavljajo 33 % mišičnih beljakovin. Strokovnjaki trdijo, da naj bi vzdržljivostna vadba poveča telesno potrebo po levcinu za 240 %!

Uporaba Reflex BCAA aminokislin pred in po vadbi poveča zadrževanje dušika, dvigne proteinsko sintezo in ščiti vaše mišice pred stresom in poškodbami, ki so posledice naporne aktivnosti. BCAA aminokisline Reflex vsebujejo L-Leucin, L-Isoleucin, L-Valin in vitamin B6 v posebno formuliranem razmerju, ki zagotavlja popolno podporo mišicam.


Izdelava Reflex Nutrition izdelkov poteka v lastni proizvodni enoti v Veliki Britaniji. Proizvodnja ustreza najvišjim standardom (npr. ISO9001) izdelave športne prehrane in prehranskih dodatkov. Izdelki so v procesu proizvodnje redno testirani in analizirani glede neoporečnosti in sestave. Prostore proizvodnje in celotne organizacije napaja Ecotricity, ki uporablja izključno obnovljive vire za dobavo električne energije.

Poizkusite Reflex in občutili boste razliko

Dodatne informacije

Količina

200 kapsul, 500 kapsul

Reflex BCAA hranilne vrednosti

1 kapsula 6 kapsul
L-leucine 250 mg 1500 mg
L-isoleucine 125 mg 750 mg
L-valine 125 mg 750 mg
Vitamin B6 0.2 mg 0.6 mg

DEKLARACIJA IZDELKA:

PREHRANSKO DOPOLNILO, IZDELEK: Reflex Nutrition BCAA v obliki kapsul

NETO KOLIČINA: 500 kapsul zadostuje za 83 odmerkov.

SESTAVA (1 kapsula): L-levcin 250mg, L-isolevcin 125mg, L-valin 125mg, Vitamin B6 0,2mg (14% EC RDA) *RDA = priporočena dnevna količina

SESTAVINE: : L-levcin, L-isolevcin, L-valin, mikrokristalizirana celuloza, maltodekstrin, silicijev dioksid, pyrodoxine hidroklorid. VSEBNOST ALERGENOV: Brez znanih alergenov.

ROK UPORABNOSTI IZDELKA: je najmanj do datuma označenega na zgornjem delu embalaže. Serija (lot) je označena na zgornjem delu embalaže.

NAVODILA ZA UPORABO: Zaužijte 6 kapsul 30-40 minut pred vadbo in 6 kapsul takoj po vadbi.

Ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Priporočena dnevna količina: do 2 odmerka dnevno

POZOR! Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Izdelek je namenjen športnikom in rekreativcem, starejšim od 16 let. Pred uporabo priporočamo posvet s športnim zdravnikom. Izdelek po uporabi zapremo in hranimo v suhem in hladnem prostoru. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

PROIZVAJALEC: Reflex Nutrition Ltd., Brighton, Velika Britanija

UVOZNIK & DISTRIBUTER: VO2, Aleš Žitko s.p., Ljubljanska cesta 41, 1353 Borovnica, tel: 040 42 39 36, www.vo2sport.com

Vzemite 6 kapsul 30-40 minut pred vadbo in 6 kapsul takoj po koncu vadbe.

Izbirate lahko med pakiranje po 500 kapsul ali 200 kapsul. Vsaka kapsula vsebuje 500mg BCAA aminokislin.