B&F Melatonin 180 tablet

Proizvajalec:Body&Fit

14,90 

Melatonin se uporablja za odpravljanje problemov nespečnosti.

BREZPLAČNA DOSTAVA ŽE NAD 10 €!

  • Done DARILO pri nakupu nad 50 €.
  • Done Osebni prevzem v trgovini v Ljubljani.
  • Done Nakup varovan s SSL certifikatom.
  • Done Enostavna BREZPLAČNA vračila!

Opis

Melatonin kot pomoč za uravnavanje spalnega cikla

Melatonin je hormon, ki se naravno proizvaja v telesu in pomaga uravnavati naš naravni cikel spanja. Uporaba se zlasti priporoča za po dolgih potovanjih za pomoč pri vzpostavitvi naravnega cikla nočnega spanja (jet lag).

 

  • Pomaga skrajšati čas, potreben za spanje.
  • Pomaga ublažiti subjektivne občutke časovnega zamika.
  • 180 tablet v pakiranju. Vsaka tableta vsebuje 0,29mg učinkovine.
Priporočena uporaba

Vzemite največ 1 tableto z vodo 1-2 uri pred spanjem.

Sestava in sestavine

Melatonin – 0,29mg. Sredstva za povečanje prostornine (kalcijev fosfat, mikrokristalna celuloza), sredstvo proti sprijemanju (magnezijeve soli maščobnih kislin), melatonin

Opozorilo

Prehransko dopolnilo melatonin je namenjen le zdravim, odraslim ljudem. Ne smejo ga jemati otroci in mladostniki, mlajši od 18 let, ter nosečnice in doječe matere.

Če po jemanju tega izdelka občutite zaspanost ali omotičnost, ne vozite ali upravljajte s stroji.

Vožnja in upravljanje s stroji se odsvetujeta prej kot v petih urah po jemanju melatonina.

Nasvet za shranjevanje

Po odprtju tesno zaprite. Shranjujte na hladnem, suhem in izven dosega majhnih otrok. Za serijsko kodo/uporabno do: glejte embalažo.

Dodatne informacije

Prehransko dopolnilo se ne sme uporabljati kot nadomestek za raznoliko, uravnoteženo prehrano in zdrav način življenja. Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka.

Neto vsebina

28,8 gramov ℮ – 180 odmerkov.

Proizvajalec

Body&Fit

Body&fit športna prehrana prihaja iz Nizozemske. Od ustanovitve leta 1995 temeljijo na [show_more more=”Več...” less=”...manj”] proizvajanju izredno kakovostne in inovativne športne prehrane ter prehranskih dodatkov. Vodi jih preprosto prepričanje - življenje v dobri fizični formi je srečno, zdravo in samozavestno. Ponudba zajema širok spekter izdelkov po zelo konkurenčnih cenah. Izdelki se proizvajajo pod strogimi pravili standarda NL-BIO-01, številka 103114.

Skupaj smo močnejši. Zato se je Body&Fit leta 2017 odločili, da se pridruži podjetju Glanbia Performance Nutrition (GPN) - globalnemu vodilnemu podjetju v prehrambeni industriji, znanem po vodilnih svetovnih blagovnih znamkah, kot so Optimum Nutrition, Slimfast, BSN, idr... S to združitvijo so pridobili dostop do najboljših virov beljakovin in ostalih surovin, ki jih uporabljajo v proizvodnji proteinov, vitaminov, napitkov in druge prehrane. [/show_more]

Vzemite 1 tableto pred spanjem.