Reflex CLA kapsule

Proizvajalec:REFLEX NUTRITION

21,90 

Uporaba je zelo priljubljena, ker Reflex CLA pospešuje porabo maščobnega tkiva popolnoma brez stimulansov in stranskih učinkov.

Ni na zalogi

BREZPLAČNA DOSTAVA ŽE NAD 10 €!

  • Done DARILO pri nakupu nad 50 €.
  • Done Osebni prevzem v trgovini v Ljubljani.
  • Done Nakup varovan s SSL certifikatom.
  • Done Enostavna BREZPLAČNA vračila!

Opis

Reflex CLA je maščobna kislina, ki je naravno pridobljena iz olja rastline barvilni rumenik. Uporaba je zelo priljubljena, saj dokazano pospešuje porabo maščobnega tkiva popolnoma brez stimulansov in stranskih učinkov. CLA še posebej dobro deluje za izgubo maščobe tam, kjer je najbolj prisotna (pri moških trebuh in pri ženskah stegna).

CLA na naraven način niža raven estrogena, kar pomaga pri boju proti celulitu!

Zakaj je Reflex Clarinol CLA boljši od konkurence?

CLA je splošni izraz za konjugirano linolno kislino, ki pomeni mešanico konjugiranih dienoskih isomerov linolne kisline (C18:2 n-6). Nekatere izmed izomerov je možno razčleniti. Dominanti izomeri so c9, trans 11, trans 10 in c12. Reflex CLA vsebuje specialno razmerje 50 : 50 med temi izomeri (c-9, t-11) in (t-10,c-12). Ker so c9, t11 in t10, c12 aktivni izomeri, jih Reflex CLA vsebuje v večji meri in višji čistosti, kot pri drugih proizvajalcih CLA. Rezultat tega je izguba maščobe na hitrejši in bolj učinkoviti način.

✅ Za več nasvetov o porabi maščobe si preberite članek o trebušnih mišicah na našem blogu >>>

Proizvajalec

REFLEX NUTRITION

Prvi in poglavitni razlog obstoja Reflex Nutrition športna prehrana je proizvodnja najboljših proteinov, vitaminov in ostalih prehranskih dodatkov na svetu. Zato živijo in dihajo vsak dan od ustanovitve leta 1996. Z veliko mero strasti si prizadevajo nič drugega kot biti najboljši v tem, kar delajo. [show_more more=”Več...” less=”...manj”]

Pa naj bodo to beljakovinski dodatki, dietni proizvodi, športni prehranski dodatki ali multivitamini. Ta njihova strast jih zelo razlikuje od ostalih ponudnikov in razlika je očitna ter jasno vidna.

Izdelava Reflex prehrane poteka v lastni proizvodni enoti v Veliki Britaniji. Proizvodnja ustreza najvišjim standardom (npr. ISO9001) izdelave športne prehrane in prehranskih dodatkov. Izdelki so v procesu proizvodnje redno testirani in analizirani glede neoporečnosti in sestave - celotna proizvodnja je po nadzorom Informed Sport - povezava do certifikata >>>.

Prostore proizvodnje in celotne organizacije napaja Ecotricity, ki uporablja izključno obnovljive vire za dobavo električne energije.

Vse to počnejo z namenom, da vam zagotovijo nekaj zelo edinstvenega in vas na zdrav ter varen način podprejo na poti do vaših ciljev.[/show_more]

Reflex CLA hranilne vrednosti

1 kapsula 3 kapsule
Konjugirana linolna kislina 750mg 2.250mg
od tega:
Maščobne kisline c9 t11 50 % 50 %
Maščobne kisline t10 c12 50 % 50 %

DEKLARACIJA IZDELKA:

PREHRANSKO DOPOLNILO, IZDELEK: Reflex Nutrition CLA – konjugirana linolna kislina v obliki mehkih kapsul

NETO KOLIČINA: 90 kapsul zadostuje za 90 odmerkov.

SESTAVA (1 kapsula 1000mg): 750mg konjugirana llinolna kislina ((50% c-9, t-11) in 50% (t-10, c-12))

SESTAVINE: Clanirol Konjugirana linolna kislina, ovoj kapsule (želatina, glicerin), filtrirana voda. VSEBNOST ALERGENOV: Brez znanih alergenov.

ROK UPORABNOSTI IZDELKA: je najmanj do datuma označenega na zgornjem delu embalaže. Serija (lot) je označena na zgornjem delu embalaže.

NAVODILA ZA UPORABO: Zaužijte 2 do 3 kapsule dnevno z obroki. Ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočena dnevna količina: do 3 odmerki dnevno.

POZOR! Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Izdelek je namenjen športnikom in rekreativcem, starejšim od 18 let. Pred uporabo priporočamo posvet s športnim zdravnikom. Izdelek po uporabi zapremo in hranimo v suhem in hladnem prostoru. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

PROIZVAJALEC: Proizvedeno v VB, Reflex Nutrition Ltd

UVOZNIK& DISTRIBUTER : VO2, Aleš Žitko s.p., Ljubljanska cesta 41, 1353 Borovnica, tel: 040 42 39 36, www.vo2sport.com

Vzemite dve kapsule 3 x dnevno z oboroki.

90 kapsul po 750mg na kapsulo.