Swanson Vitamin C v prahu

Proizvajalec:Swanson

19,99 

100% čisti Vitamin C v prahu, ki se enostavno raztopi s tekočino. Veliko pakiranje 454g, vas bo založilo s tem pomembnim vitaminom za res dolgo časa.

Ni na zalogi

BREZPLAČNA DOSTAVA ŽE NAD 10 €!

  • Done DARILO pri nakupu nad 50 €.
  • Done Osebni prevzem v trgovini v Ljubljani.
  • Done Nakup varovan s SSL certifikatom.
  • Done Enostavna BREZPLAČNA vračila!

Opis

VO2 Športna Prehrana & Oprema - swanson vitamin c

Zagotovite si izboljšano antioksidativno zaščito! Swanson vitamin C v prahu je najboljši način za dostavo tega pomembnega vitamina tistim, ki ne morejo pogoltniti tablet. Ta formula se zlahka raztopi v vodi, kar vam bo pomagalo spremeniti skoraj vsako pijačo v močno zaščito imunskega sistema. Vitamin C uporablja vsaka celica vašega telesa. Vsaka merica bo zagotovila 1 gram, ki bo zaščitil vaše telo pred udarci prostih radikalov. Izkoristite vse prednosti najbolj razširjenega vitaminskega dodatka na svetu za spodbujanje zdravja!

►  Visoko učinkovit 100% vitamin C.

► Odlična zaščita pred prostimi radikali.

► Primeren še posebej za tiste, ki imajo težave s požiranjem tablet.

► Vitamin C lahko pospeši regeneracijo in rast mišic, saj neposredno sodeluje pri proizvodnji kolagena (gradi mišično tkivo).

Naše telo ne more proizvajati vitamina C samostojno, zato je nujno da ga pridobimo iz prehrane oziroma prehranskih dodatkov.

Več o vitaminu C in njegovem delovanju si preberite na našem blogu >>>

Proizvajalec

Swanson

swanson

Swanson Health Products (SHP) je vodilna blagovna znamka prehranskih dodatkov v ZDA. Podjetje od leta 1969 zagotavlja cenovno ugodne, visokokakovostne vitamine in druge dodatke. [show_more more=”Več...” less=”...manj”]

SHP, ki ga je ustanovil Leland Swanson, je v zadnjih 50 letih zraslo iz majhnega družinskega podjetja v svetovno vodilno podjetje.

Kakovost je na prvem mestu

Od leta 1969 svetu Swanson prinaša uporabnikom dobro počutje z najkakovostnejšimi dodatki z strokovno potrjenimi učinkovinami. Vse se začne s ponudbo samo vrhunskih izdelkov, izdelanih iz najboljših sestavin. Izdelke laboratorijsko nadzorujejo od koncepta do kapsule, da vam ponudijo izdelke, na katere se lahko zanesete. Ko kupite izdelek znamke Swanson®, veste, da dobite najboljše. Sodelujejo tudi pri pregledih s strani ConsumerLab.com in drugih neodvisnih organizacij, da zagotovijo najvišjo kakovost in najboljšo vrednost zdravstvenih in prehranskih dopolnil.

Najboljše sestavine Za proizvodnjo naših visokokakovostnih dodatkov izbiramo najčistejše sestavine na trgu. Sodelujemo z uglednimi razvijalci in proizvajalci, ki so dokazali svojo sposobnost izpolnjevanja naših strogih standardov za kakovostno proizvodnjo, čistost in moč. Najsodobnejše zmogljivosti omogočajo proizvodnjo izdelkov v količinah, ki so prilagojene našemu obsegu prodaje, s čimer zagotavljamo minimalen čas skladiščenja, optimalno svežino in maksimalno življenjsko dobo v vašem domu.

Zagotovljena čistost in moč Vse sestavine, uporabljene v dodatkih blagovne znamke Swanson, zahtevajo dokumentacijo dobavitelja, vključno s potrdilom o analizi, ki zagotavlja, da ustrezajo našim specifikacijam izdelka. Sestavine so testirane na različnih stopnjah proizvodnega procesa, da se preveri čistost in moč. Vse končne izdelke pregledajo naši strokovnjaki za nadzor kakovosti, čistost in moč pa testirajo neodvisni laboratoriji tretjih oseb, da se zagotovi, da vsak dodatek vsebuje natančno tisto, kar je navedeno na etiketi. [/show_more]

SESTAVINE:

100% Vitamin C (L-askorbinska kislina)-

Deklaracija izdelka:

IZDELEK: PREHRANSKO DOPOLNILO Swanson Vitamin C v prahuNETO KOLIČINA: 454 gramov.  SESTAVINE: Vitamin C (L-askorbinska kislina). VSEBNOST ALERGENOV: glej sestavine–odebeljeni tisk. UPORABA: Zaužijte do eno priloženo merico dnevno z zadostno količino tekočine. ROK UPORABNOSTI: glej embalažo. Serija (lot):glej embalažo. Hraniti v hladnem in suhem prostoru. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom!. PROIZVAJALEC: Swanson ® Health products, ZDA.

 kot prehransko dopolnilo zaužijte eno merico (1 gram) s svojo najljubšo hrano ali pijačo enkrat na dan. Merica priložena.

Neto: 454 gramov v plastični posodi s pokrovom.

Morda vam bo prav tako všeč…

  • - 28% magnezij

    Reflex ALBION® Magnezij

    13,90 29,99 
    Izberite možnostiLoading Done
  • - 22% nexgen

    Reflex NEXGEN PRO 90 kapsul

    Original price was: 21,90 €.Current price is: 16,99 €.
    Dodaj v košaricoLoading Done
  • greens

    OTE Super Greens 360g

    38,90 
    Dodaj v košaricoLoading Done
  • - 30% imunski-sistem

    Reflex Komplet za Imunski Sistem

    Original price was: 49,70 €.Current price is: 34,99 €.
    Dodaj v košaricoLoading Done