Prikaz vseh 12 rezultatov

 • - 25% veganski proteiniveganski proteini

  Reflex Plant Based veganski proteini

  28,90 122,90 
  Popolni veganski proteini za vse, ki se izogibate živalskim prehranskim virom in ste predani zdravemu življenjskemu slogu. Beljakovine pridobljeni iz mešanice graha, rjavega riža in bučnih semen z dodanimi prebavnimi encimi in brez umetnih arom. Odlična sestava in tudi okus!
  Izberite možnostiLoading Done
 • - 19% proteini

  Reflex INSTANT WHEY PRO sirotkini proteini

  19,90 129,90 
  Instant Whey PRO™ proteini so mešanica sirotkinih izolatov beljakovin iz mleka, pridobljenega od najboljših mlekarn. Najbolj prodajane Reflex sirotkine beljakovine.
  Izberite možnostiLoading Done
 • izotonik

  OTE Energy energijski izotonik

  28,90 
  OTE energijski profesionalni izotonik v prahu za popolno hidracijo in energijsko podporo med športno vadbo. pH nevralen za lažjo prebavo in hitro energijo na kolesu, med tekom, na triatlonu.
  Izberite možnostiLoading Done
 • - 26% natural whey

  Reflex Natural Whey 2270g

  73,90 
  Reflex Natural Whey je beljakovinski – proteinski dodatek v najbolj naravni obliki. Ne vsebuje umetnih sladil, barvil ali arom in nima dodanega sladkorja.
  Izberite možnostiLoading Done
 • - 10% ote duoote duo

  OTE DUO Energijska Ploščica

  11,95 25,82 
  OTE DUO bar za energijo. Lahko prebavljiva profesionalna ploščica odličnega okusa. Popolno gorivo za na kolo, tek triatlon, maraton. Minimalna količina vlaknin, ki ne obremenijo prebave.
  Izberite možnostiLoading Done
 • - 18% Diet Protein

  Reflex Complete Diet Protein Beljakovine

  19,90 81,99 
  Diet Protein je prehransko nadomestilo iz beljakovin in ogljikovih hidratov z dodanimi fat burnerji (CLA, L-karnitin, zeleni čaj) in prebavnimi encimi. Za nadomestek dietnega visoko-beljakovinskega obroka ali kot regeneracijski napitek po športni vadbi.
  Izberite možnostiLoading Done
 • - 23% isolateisolate

  Optimum Gold Standard 100% ISOLATE 930g izolat sirotkinih proteinov

  39,99 
  Gold Standard 100% ISOLATE vsebujejo izključno izolat sirotkinih beljakovin. Najboljša kakovost za najboljše rezultate. Lahko prebavljive, praktično brez laktoze in glutena.
  Izberite možnostiLoading Done
 • one stop

  Reflex One Stop XTREME™ 4350 g

  84,90 
  Reflex One Stop xtreme gainer je mešanica proteinov in ogljikovih hidratov (razmerje 1:1) z dodanimi aminokislinami in vitamini & minerali za popoln regeneracijski šejk ali nadomestek obroka. Najboljše razmerje med kvaliteto in ceno.
  Izberite možnostiLoading Done
 • micro whey

  Reflex Micro Whey 2270g

  96,90 
  Reflex Micro Whey izolat sirotkinih beljakovin je idealen za vse, ki iščete izdelek najvišje kakovosti brez maščob in sladkorjev. Dodani probiotiki in prebavni encimi za boljši izkoristek proteinov.
  Izberite možnostiLoading Done
 • protein

  Reflex 3D Protein 1800g

  64,90 
  Reflex 3D Protein je sestavljen iz 3 najbolj kakovostnih virov beljakovin – izolat sirotkinih beljakovin, mlečnih beljakovin in izolata jajčnih beljakov. Za hitro, srednje in počasno sproščanje aminokislin.
  Izberite možnostiLoading Done
 • - 26% kazeinkazein

  Optimum Gold Standard 100% Casein – Mlečne Beljakovine Kazein

  38,99 
  Kazein Gold Standard od Optimum Nutrition vsebuje izključno micelarne mlečne beljakovine. Počasi prebavljivi proteini, ki se izredno zgostijo in vas nasitijo za dolgo časa. Kremasta struktura odličnega okusa napitka od najboljšega proizvajalca športne prehrane na svetu!
  Izberite možnostiLoading Done
 • - 15%

  Optimum Platinum Hydrowhey, hidrolizat sirotkinih proteinov

  84,99 
  100% hidrolizat sirotkinih beljakovin. Najnaprednejša in najčistejša oblika izolata proteinov. Praktično brez maščob, sladkorja in laktoze. Izredno lahka prebavljivost.
  Izberite možnostiLoading Done

Konec vsebine

Konec vsebine