B&F GABA 180 Kapsul

Proizvajalec:Body&Fit

16,90 

GABA je naravni prehranski dodatek za zmanjševanje psihofizičnega stresa in pomiritev.

BREZPLAČNA DOSTAVA ŽE NAD 10 €!

  • Done DARILO pri nakupu nad 50 €.
  • Done Osebni prevzem v trgovini v Ljubljani.
  • Done Nakup varovan s SSL certifikatom.
  • Done Enostavna BREZPLAČNA vračila!

Opis

Gama-aminobutirna kislina je aminokislina, ki se naravno proizvaja v možganih. Deluje kot nevrotransmiter in olajša povezave med možganskimi celicami. Primarna vloga v telesu je zmanjšanje aktivnost nevronov v možganih in osrednjem živčevju, kar posledično pomeni širok razpon učinkov na telo in um:

► Sprostitev in uravnoteženo razpoloženje
► Lajšanje bolečin in umiritev za boljši spanec
► B&F vsebuje 500mg GABA na kapsulo – pakiranje 180 kapsul
► Dodan Vitamin B6 za dodatno zmanjšanje utrujenosti in optimalno delovanje živčnega sistema

Proizvajalec

Body&Fit

Body&fit športna prehrana prihaja iz Nizozemske. Od ustanovitve leta 1995 temeljijo na [show_more more=”Več...” less=”...manj”] proizvajanju izredno kakovostne in inovativne športne prehrane ter prehranskih dodatkov. Vodi jih preprosto prepričanje - življenje v dobri fizični formi je srečno, zdravo in samozavestno. Ponudba zajema širok spekter izdelkov po zelo konkurenčnih cenah. Izdelki se proizvajajo pod strogimi pravili standarda NL-BIO-01, številka 103114.

Skupaj smo močnejši. Zato se je Body&Fit leta 2017 odločili, da se pridruži podjetju Glanbia Performance Nutrition (GPN) - globalnemu vodilnemu podjetju v prehrambeni industriji, znanem po vodilnih svetovnih blagovnih znamkah, kot so Optimum Nutrition, Slimfast, BSN, idr... S to združitvijo so pridobili dostop do najboljših virov beljakovin in ostalih surovin, ki jih uporabljajo v proizvodnji proteinov, vitaminov, napitkov in druge prehrane. [/show_more]

Prehransko dopolnilo B&F GABA kapsule hranilne vrednosti

1 kapsula
GABA 500 mg
Vitamin B6 1.5 mg (107% PDV*)

Deklaracija izdelka:

IZDELEK: PREHRANSKO DOPOLNILO Body&Fit Gaba. NETO KOLIČINA: 180 kapsul.  SESTAVA (1 kapsula): Gaba 500mg, vitamin B6 1,5mg. SESTAVINE: Gaba (gamma-aminobotanojska kislina), kapsula (goveja želatina), sredstva proti strjevanju (magnezijeve soli maščobnih kislin), barvilo (titanijev dioksid), piridoksin hidroklorid (vitamin B6). VSEBNOST ALERGENOV: glej sestavine–odebeljeni tisk. UPORABA: Zaužijte eno do tri kapsule dnevno z zadostno količino vode. ROK UPORABNOSTI: glej embalažo. Serija (lot):glej embalažo. Hraniti v hladnem in suhem prostoru. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom!. PROIZVAJALEC: Body & Fit, Nizozemska.

*priporočena dnevna vrednost

Uporaba 1-3 kapsule dnevno.

180 kapsul x 500mg GABA.

Morda vam bo prav tako všeč…