Prikazovanje 1–16 od 169 rezultatov

 • - 10% sumece tablete

  OTE Hydro tabs elektroliti šumeče tablete

  9,90 35,64 
  Solne šumeče tablete, ki jih raztopite v 0,5l vode za pripravo športnega hidracijskega napitka. Primerno za uporabo med športno vadbo – še posebej ko so temperature visoke in se veliko potite.
  Izberite možnostiLoading Done
 • - 25% veganski proteiniveganski proteini

  Reflex Plant Based veganski proteini

  28,90 122,90 
  Popolni veganski proteini za vse, ki se izogibate živalskim prehranskim virom in ste predani zdravemu življenjskemu slogu. Beljakovine pridobljeni iz mešanice graha, rjavega riža in bučnih semen z dodanimi prebavnimi encimi in brez umetnih arom. Odlična sestava in tudi okus!
  Izberite možnostiLoading Done
 • - 19% proteini

  Reflex INSTANT WHEY PRO sirotkini proteini

  19,90 129,90 
  Instant Whey PRO™ proteini so mešanica sirotkinih izolatov beljakovin iz mleka, pridobljenega od najboljših mlekarn. Najbolj prodajane Reflex sirotkine beljakovine.
  Izberite možnostiLoading Done
 • - 28% magnezij

  Reflex ALBION® Magnezij

  13,90 29,99 
  Magnezij primanjkuje mnogim športnikom in rekreativcem (mišični krči) in je pomemben pri proizvodnji energije. Sodeluje v več kot 300 reakcijah v telesu. Reflex je v bisglicinat obliki Mg, ki ne obremeni prebave.

  Izberite možnostiLoading Done
 • reflex omegareflex omega

  Reflex Omega 3 90 kapsul

  14,90 
  Reflex Omega 3 ribjega olja povečuje športno sposobnost in mišično moč, zmanjšuje katabolizem in vpliva na povečano izločanje rastnega hormona. Omega 3 so vir maščobnih kislin, ki vzdržujejo optimalen krvni pritisk in zdrav srčno žilni sistem.
  Dodaj v košaricoLoading Done
 • - 22% nexgen

  Reflex NEXGEN PRO 90 kapsul

  16,99 
  Reflex vitamini. Nexgen PRO so najbolj napredni multivitamini + minerali za športnike. Formulirani z višjimi dozami najpomembnejših učinkovin ter dodanimi zeliščnimi ekstrakti in probiotiki. Najbolje prodajan Reflex izdelek v Sloveniji!
  Dodaj v košaricoLoading Done
 • - 20% WHEY proteini

  Optimum Gold Standard 100% WHEY proteini

  19,90 68,99 
  Whey proteini Optimum Nutrition Gold Standard 100% so najbolj prodajane in največkrat nagrajene sirotkine beljakovine na svetu. Top izbira za hitrejšo regeneracijo in športni napredek.
  Izberite možnostiLoading Done
 • - 25% Energijska Ploščica

  OTE Anytime Energijska Ploščica

  8,45 30,42 
  Naravna energijska ploščica. Ovsena flapjack ploščica je primerna za vse ki ste vedno na poti in iščete enostaven, hiter, a vseeno naraven obrok, ki vas bo napolnil z energijo. Primerno vas nasiti tudi med športnim treningom.
  Izberite možnostiLoading Done
 • - 15% Energijski gelsportni gel

  OTE Energy Energijski Gel

  9,95 33,83 
  Športni energijski gel za hitro energijo (kolesarjenje, tek, triatlon,…). Izotonična sestava za hidracijo. Zaradi tekoče strukture se uporablja BREZ tekočine. OTE Gel je naravne sestave BREZ umetnih sladil in barvil.
  Izberite možnostiLoading Done
 • izotonik

  OTE Energy energijski izotonik

  28,90 
  OTE energijski profesionalni izotonik v prahu za popolno hidracijo in energijsko podporo med športno vadbo. pH nevralen za lažjo prebavo in hitro energijo na kolesu, med tekom, na triatlonu.
  Izberite možnostiLoading Done
 • arasidov namaz

  B&F Peanut Butter Arašidov Namaz

  7,99 
  100% iz arašidov. Brez nepotrebnih dodatkov, kot so sladkor, sol in konzervansi. Arašidov namaz je naravno bogat z beljakovinami.
  Izberite možnostiLoading Done
 • - 13% r bar

  Reflex R BAR beljakovinska ploščica

  13,95 28,99 
  Proteinska čokolada R BAR je popolnoma BREZ umetnih sladil, glutena, palmovega olja. Sladkana s stevijo Beljakovine iz mlečnih virov iz mlekarn EU, ki mleko pridobivajo iz izključno pašne reje.
  Izberite možnostiLoading Done
 • - 15% vo2 sport bidon

  VO2 Sport bidon 600ml MAX

  3,90 9,99 
  Kakovostni bidon VO2 Sport s kapaciteto 600 ml je odlična izbira za hidracijo med vožnjo s kolesom ali za shranjevanje pijače pri drugih športih. Dvostopenjski gumiran ustnik. 100% ne pušča tekočine.
  Izberite možnostiLoading Done
 • saltsticksaltstick

  Saltstick solne kapsule

  29,99 
  Saltstick solne kapsule z edinstveno kombinacijo elektrolitov, ki pomagajo zmanjšati toplotne obremenitve in mišične krče, ki nastanejo zaradi večje izgube elektrolitov preko znojenja.
  Izberite možnostiLoading Done
 • - 17% reflex zinczma

  Reflex Zinc Matrix (ZMA)

  13,99 
  Reflex Zinc Matrix je anabolično mineralna formula na osnovi cinka, magnezija in vitamina B6, ki zvišuje nivo rastnega hormona in testosterona ter vpliva na povečanje moči, vzdržljivosti, okrevanje in rast.
  Dodaj v košaricoLoading Done
 • - 14% reflex eaareflex eaa

  Reflex EAA amino IZOTONIK

  29,99 
  Reflex EAA aminokisline v prahu za pripravo IZOTONIČNEGA športnega napitka za hidracijo med treningom. Z dodatkom MAGNEZIJA. Odličen okus manga, ananasa ali lubenice s kar 16g aminokislin v serviranju.
  Izberite možnostiLoading Done

Konec vsebine

Konec vsebine