fbpx

B&F L-Glutamine

Čisti L-Glutamin v prahu. Farmacevtske kakovosti!

Cena: 24,90 

Opis

►100% čisti in super mikroniziran prašek. Pakiranje 500 gramov.

►Vrhunska kakovost za ugodno ceno.

►L-Glutamin je pomemben za optimalno delovanje imunskega sistema in regeneracijo.

Glutamin še posebej priporočamo vsem, ki trenirate vsakodnevno. Telo pod povišanim fizičnim pritiskom pogosto ne more sintetizirati telesu lasten L-glutamin in zato je dodajanje v tem primeru priporočljivo za optimalno delovanje imunskega sistema.

Dodatne informacije

Količina

500g

B&F L-Glutamine hranilne vrednosti

100 g 5 g
L-glutamin 100 g 5 g

DEKLARACIJA IZDELKA:

PREHRANSKO DOPOLNILO, IZDELEK: Body & Fit L-GLUTAMINE v obliki praška

NETO KOLIČINA: 500g zadostuje za 100 odmerkov. 250g zadostuje za 50 odmerkov. HRANILNA VREDNOST ZA 100G: L-glutamin 100g.

SESTAVINE: L-Glutamin. VSEBNOST ALERGENOV: Brez znanih alergenov. OKUS: nevtralen okus.

ROK UPORABNOSTI IZDELKA: je najmanj do datuma označenega na zgornjem delu embalaže. Serija (lot) je označena na zgornjem delu embalaže.

NAVODILA ZA UPORABO: Zmešajte eno merico praška (5g) z 200ml vode ali soka. Na dan vadbe vzemite eno serviranje 30 minut pred vadbo, eno serviranje takoj po vadbi in eno serviranje pred spanjem. Na dan, ko ne trenirate pa vzemite tri serviranja enakomerno razporejeno čez dan (eno serviranje naj bo pred spanjem). Ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočena dnevna količina: do 3 odmerke dnevno POZOR! Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Izdelek je namenjen starejšim od 18 let. Pred uporabo priporočamo posvet z zdravnikom. Izdelek po uporabi zapremo in hranimo v suhem in hladnem prostoru. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

PROIZVAJALEC: Body & Fit, Nizozemska. UVOZNIK & DISTRIBUTER : VO2, Aleš Žitko s.p., Ljubljanska cesta 41, 1353 Borovnica, tel: 040 42 39 36, www.vo2sport.com

Zmešajte eno merico (približno 5 g) z 3 dl vode ali soka. Na dan treninga vzemite eno merico 30 min pred vadbo, eno merico takoj po vadbi in eno merico pred spanjem. Na dan, ko ne trenirate pa enakomerno zaužijte 15g.

500g (100 serviranj) v vrečki. Glutamin je mikroniziran in povsem nevtralnega okusa.