OTE Carbo Booster 1000g

Proizvajalec:OTE Sports

22,90 

Carbo Booster ogljikovi hidrati – maltodekstrin za dodatno kalorijsko energijo hidracijskega ali regeneracijskega napitka. Inovativna hidroliza posebnega škroba za hitro absorpcijo.

Ni na zalogi

BREZPLAČNA DOSTAVA ŽE NAD 10 €!

 • Done DARILO pri nakupu nad 50 €.
 • Done Osebni prevzem v trgovini v Ljubljani.
 • Done Nakup varovan s SSL certifikatom.
 • Done Enostavna BREZPLAČNA vračila!

Opis

Potrebujete še dodatno energijo? Potem je Carbo Booster kot nalašč za vas, saj s svojo vsebnostjo ogljikovih hidratov še dodatno poveča učinek vašega energijskega ali regeneracijskega napitka, s svojim nevtralnim okusom, pa ne spreminja okusa osnovnega napitka.

► Ogljikovi hidrati nevtralnega okusa in brez arome.

► Lahko se doda energijskemu ali regeneracijskemu napitku za povišanje kalorične vrednosti in s tem energije.

► Za med športno vadbo ali kot nadomestek obroka.

► Primerno za vegetarijance.

Proizvajalec

OTE Sports

OTE Sports je rodila želja po ustvarjanju boljših stvari

Kot športniki si prizadevamo presegati meje pri doseganju naših osebnih rekordov. Zadnjih dvajset let smo se trudili izboljšati naše dosežke, vse od prilagajanja opreme in načrtovanja treningov, da bi pridobili prednost pred našimi tekmeci. Športna prehrana se je od svojih začetkov močno spremenila, a za napredek je [show_more more=”Več...” less=”...manj”] še vedno zelo veliko prostora. Kot pravi pregovor: “Delaj stvari bolje ali pa delaj boljše stvari”.

Blagovna znamka OTE Sports je bila ustvarjena z vami v mislih, kolegi športniki in športni navdušenci. Našo paleto naravno aromatiziranih energijskih izdelkov in regeneracijskih pijač so razvili izkušeni strokovnjaki za športno prehrano in športniki - strokovnjaki, ki vedo, kaj si želite in kaj potrebujete. Pri OTE Sports se ne poslužujemo oglaševalskih trikov in nerealnih obljub. Naš cilj je demistificirati športno prehrano in vam ponuditi enostaven prehranski načrt, ki vam omogoča pametno izbrati izdelke in razumeti, kdaj jih uporabiti za izboljšanje svoje učinkovitosti in splošne telesne kondicije.

DualDelivery pakiranje

Navdušeni smo nad našim DualDelivery pakiranjem. Edinstvena zasnova predvideva dva načina perforacije za pretresanje OTE napitkov v različne velikosti bidonov ali za uživanje OTE energijskih gelov na način hitre oziroma bolj postopne uporabe.

Naš celoten spekter športne prehrane je naravno aromatiziran.

Na kompromise med okusom in funkcionalnostjo ne pristajamo. Naši izdelki so bili razviti z namenom, da zadovoljijo vaše brbončice, brez premočnih okusov, brez zavajajočih opisov, brez kompromisov pri funkcionalnosti in brez razočaranj.

Vsi OTE Sports proizvodi so brez umetnih sladil in barvil.

Naše poslanstvo je poenostaviti športno prehrano - nič zavajajočega trženja, samo realno in enostavno prehransko svetovanje za vse športnike. OTE Sports je plod več kot dvajsetletne športne strasti; ne glede na to, kje presegate svoje meje – pri teku, plavanju, kolesarjenju, nogometu ali v telovadnici – ljubite vsak trenutek in delite svojo strast z drugimi.

OTE Sports izdelki so prejeli številna priznanja na testiranjih, ki jih opravljajo neodvisni strokovnjaki iz področja športne prehrane [/show_more]

OTE Carbo Booster hranilne vrednosti, 100g, 20g
Energija, 390 kCal, 78kCal
Maščoba, 0g, 0g
od tega nasičena, 0g, 0g
Ogljikovi hidrati, 95g, 19g
Od tega sladkorji, 3.9g, 0.8g
Vlaknine, 0g, 0g
Beljakovine, 0g, 0g
Sol, 0g, 0 g
“”, “”,
[/table]

Izdelek: OTE SPORTS Carbo Booster, 1000g, Ogljikovi hidrati nevtralnega okusa, brez arom. SESTAVINE: prečiščen maltodekstrin, proizveden z delno hidrolizo posebnega škroba. SESTAVA (na 100g): 1658kJ, 390kCal, maščobe: 0g (od tega nasičene 0g), ogljikovi hidrati: 95g (od tega sladkorji 3,9g, vlaknine 0g, beljakovine 0g, sol 0g. VSEBNOST ALERGENOV: brez alargenov. Primerno za vegetarijance, vegane, brez glutena, brez mleka, kosher. Hraniti na suhem in hladnem. ROK UPORABE: najmanj do datuma označenega na embalaži.Ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. PROIZVAJALEC: OTE SPORTS Ltd., Velika Britanija.

20g praška raztopite v 500ml vode oziroma ga dodajte že narejenemu izotoničnemu napitku za povečanje kalorične vrednosti.

OTE Carbo Booster je zasnovan za enostavno povišanje vnosa ogljikovih hidratov in je primeren za:

►kadar je intenziteta treninga zelo visoka
►kadar je hladnejše vreme in mišice zato porabljajo več ogljikovih hidratov za energijo
►ko je vnos tekočine omejen in potrebujete napitek z višjo energijsko vrednostjo

1000g. Okus: nevtralen

Morda vam bo prav tako všeč…

 • bcaa

  B&F Amino Perfection BCAA napitek

  23,90 
  Izberite možnostiLoading Done
 • švic majica

  Outwet aktivno perilo “švic majica” BASE-TT

  45,00 
  Izberite možnostiLoading Done
 • reflex bcaa

  Reflex BCAA Intra Fusion

  34,90 
  Izberite možnostiLoading Done
 • izotonik

  OTE Energy energijski izotonik

  28,90 
  Izberite možnostiLoading Done