Outwet aktivno perilo “švic majica” BASE-TT

45,00 

Prva in ​​originalna mrežasta “švic majica”. Najbolj ikoničen izdelek znamke Outwet. Tehnično aktivno perilo Base TT je izdelano posebej za hitro odvajanje telesne vlage. Izjemno udobno se prilega telesu in ne vpliva na funkcije zgornjih plasti oblačil.
PROMOCIJSKI POPUST 15%
vo2ow
To kodo vnesite v košarico, da uveljavite popust.

BREZPLAČNA DOSTAVA ŽE NAD 10 €!

 • Done DARILO pri nakupu nad 50 €.
 • Done Osebni prevzem v trgovini v Ljubljani.
 • Done Nakup varovan s SSL certifikatom.
 • Done Enostavna BREZPLAČNA vračila!

Opis

Debela mrežasta struktura majice z velikimi luknjami ustvarja posebno zračno membrano med kožo in tkanino vrhnjega oblačila. To uravnava telesno termo-regulacijo, medtem ko vlago iz kože popolnoma potisne na zunanjo stran. Sinergija med mrežo in sestavo preje *Dryarn® omogoča, da je koža suha in varna pred nenadnimi temperaturnimi spremembami . BASE-TT je izjemno vsestransko športno perilo in se lahko uporablja v vseh podnebnih razmerah.

VO2 Športna Prehrana & Oprema - oeko tex logo e1638961472866Vse Outwet tkanine so nosilec ekološkega certifikata Oeko-Tex®

nogavice-gratis

Proizvajalec

Outwet aktivno perilo

outwet aktivno perilo

Outwet je proizvajalec vrhunskih športnih oblačil. Sami izumljajo, kreirajo in izdelujejo aktivno perilo in druge izdelke, ki zagotavljajo optimalno termo-higrometrično ravnovesje za maksimalno udobje med zunanjimi športnimi aktivnostmi. [show_more more=”Več...” less=”...manj”]

Odločnost

OUTWET je majhna, dinamična in neutrudna organizacija. Tako osredotočena na odličnost, da nikoli ne počiva na lovorikah stare slave visoke kakovosti in lepote tehničnih športnih oblačil.

Sodelovanje

Ljudje so glavni vir navdiha. Skrbno in strastno ustvarjajo oblačila, ki zagotavljajo maksimalno udobje v vseh podnebnih razmerah in to ob popolnem spoštovanju odnosa med ljudmi in okoljem.

Odličnost

Prizadevajo si ustvariti nekaj bistvenega, relevantnega in uporabnega. Vsi OUTWET izdelki izstopajo po uporabi najsodobnejših materialov in postopkov izdelave, katerih cilj je jasen - vsak športnik mora biti vedno suh in maksimalno učinkovit.

Raziskava & Razvoj

Prototipirajo, testirajo in predvsem poslušajo tiste, ki jim zaupajo. Vsako izkušnjo spremenijo v priložnost za zagotavljanje največjega udobja. [/show_more]

Outwet BASE-TT je izjemno vsestranska športna pod-majica in se lahko uporablja v vseh podnebnih razmerah. Še posebej je primerna za uporabo pri višjih temperaturah, saj resnično izjemno dobro odvaja vlago in vas ohranja suhe.

VO2 Športna Prehrana & Oprema - 1 scheda all range

Poleg kolesarjenja se odlično odnese tudi pri ostalih vzdržljivostnih športih (tek, pohodništvo, supanje – veslanje, rolanje, itd.).

VO2 Športna Prehrana & Oprema - outwet perilo embalaza

Vsi Outwet izdelki so ekološko pakirani v kartonsko embalažo in skrbno oviti v papir. Izredno praktično za obdarovanje sebe ali drugih 🎁

VO2 Športna Prehrana & Oprema - dryan 1

Zračni polipropilen Dryarn® je patentiran material, ki je izjemno lahek (34% lažji od poliestra in 32% lažji od volne), zračen in deluje termo-regulacijsko. Za več informacij o tem izjemnem materialu obiščite: www.dryarn.com

Sestava: 90% polipropilen, 10% elastan

Vse Outwet tkanine so nosilec ekološkega certifikata Oeko-Tex®, zato so neškodljive v človeškem in ekološkem smislu.

Outwet izdelke obrnite navznoter in pri strojnem pranju uporabite športni/občutljiv program s hladnejšo vodo (max 30°C). Ne priporočamo sušenja v sušilnem stroju. Zunaj sušite v senci. Ne uporabljajte belila. Ne uporabljajte mehčalcev. Ni primerno za kemično čiščenje. Ne likajte.

VO2 Sport Športna Prehrana - pranje pri 40Brez uporabe belilaNe likajteSrednja vročina

VO2 Športna Prehrana & Oprema - outwet tabela velikostiVse mere so v centimetrih (cm).

XSSMLXL
1:828894100106
2:7076828894

Morda vam bo prav tako všeč…

 • aktivno perilo

  Outwet aktivno perilo BASE-SS

  57,60 
  Izberite možnostiLoading Done Ta izdelek ima več različic. Možnosti lahko izberete na strani izdelka
 • zimsko perilo

  Outwet aktivno zimsko perilo BASE-LST

  60,00 
  Izberite možnostiLoading Done Ta izdelek ima več različic. Možnosti lahko izberete na strani izdelka
 • buff

  VO2 športna ruta bandana buff

  9,90 
  Dodaj v košaricoLoading Done
 • termo perilo

  Outwet aktivno termo perilo BASE-LSM

  78,00 
  Izberite možnostiLoading Done Ta izdelek ima več različic. Možnosti lahko izberete na strani izdelka