Outwet aktivno perilo BASE-SS

57,60 

Športna tehnična majica s kratkimi rokavi. Odlično odvaja telesno vlago in vzdržuje termo regulacijo. Primerna za športne aktivnosti v prehodnih obdobjih (pomlad, jesen). Aktivno perilo se tesno prilega telesu in ga ohranja udobno suho.
PROMOCIJSKI POPUST 15%
vo2ow
To kodo vnesite v košarico, da uveljavite popust.

BREZPLAČNA DOSTAVA ŽE NAD 10 €!

  • Done DARILO pri nakupu nad 50 €.
  • Done Osebni prevzem v trgovini v Ljubljani.
  • Done Nakup varovan s SSL certifikatom.
  • Done Enostavna BREZPLAČNA vračila!

Opis

Base SS je osnovo aktivno perilo za prehodna obdobja. Na predelih, kjer se telo najbolj poti, ima nameščene mrežaste zračne membrane,  ki omogočajo enostavno izhlapevanje telesne vlage. Sinergija med mrežo in sestavo preje *Dryarn® omogoča, da koža ostane suha tudi med nenadnimi temperaturnimi spremembami.

VO2 Športna Prehrana & Oprema - oeko tex logo e1638961472866Vse Outwet tkanine so nosilec ekološkega certifikata Oeko-Tex®

nogavice-gratis

Proizvajalec

Outwet aktivno perilo

outwet aktivno perilo

Outwet je proizvajalec vrhunskih športnih oblačil. Sami izumljajo, kreirajo in izdelujejo aktivno perilo in druge izdelke, ki zagotavljajo optimalno termo-higrometrično ravnovesje za maksimalno udobje med zunanjimi športnimi aktivnostmi. [show_more more=”Več...” less=”...manj”]

Odločnost

OUTWET je majhna, dinamična in neutrudna organizacija. Tako osredotočena na odličnost, da nikoli ne počiva na lovorikah stare slave visoke kakovosti in lepote tehničnih športnih oblačil.

Sodelovanje

Ljudje so glavni vir navdiha. Skrbno in strastno ustvarjajo oblačila, ki zagotavljajo maksimalno udobje v vseh podnebnih razmerah in to ob popolnem spoštovanju odnosa med ljudmi in okoljem.

Odličnost

Prizadevajo si ustvariti nekaj bistvenega, relevantnega in uporabnega. Vsi OUTWET izdelki izstopajo po uporabi najsodobnejših materialov in postopkov izdelave, katerih cilj je jasen - vsak športnik mora biti vedno suh in maksimalno učinkovit.

Raziskava & Razvoj

Prototipirajo, testirajo in predvsem poslušajo tiste, ki jim zaupajo. Vsako izkušnjo spremenijo v priložnost za zagotavljanje največjega udobja. [/show_more]

Outwet BASE-SS je izjemno vsestranska športna pod-majica. Še posebej je primerna za uporabo pri “srednjih” temperaturah, saj ima odlično razmerje dodatne toplotne zaščite na kritičnih predelih (npr. ledeni predel), obenem za zelo dobro odvaja vlago z membranami (npr. pod vratom).

VO2 Športna Prehrana & Oprema - 1 scheda 3 4

Poleg kolesarjenja se odlično odnese tudi pri ostalih vzdržljivostnih športih (tek, pohodništvo, supanje – veslanje, rolanje, itd.).

VO2 Športna Prehrana & Oprema - outwet perilo embalaza

Vsi Outwet izdelki so ekološko pakirani v kartonsko embalažo in skrbno oviti v papir. Izredno praktično za obdarovanje sebe ali drugih 🎁

VO2 Športna Prehrana & Oprema - dryan 1

Zračni polipropilen Dryarn® je patentiran material, ki je izjemno lahek (34% lažji od poliestra in 32% lažji od volne), zračen in deluje termo-regulacijsko. Za več informacij o tem izjemnem materialu obiščite: www.dryarn.com

Sestava: 90% polipropilen, 10% elastan

Outwet izdelke obrnite navznoter in pri strojnem pranju uporabite športni/občutljiv program s hladnejšo vodo (max 30°C). Ne priporočamo sušenja v sušilnem stroju. Zunaj sušite v senci. Ne uporabljajte belila. Ne uporabljajte mehčalcev. Ni primerno za kemično čiščenje. Ne likajte.

VO2 Sport Športna Prehrana - pranje pri 40Brez uporabe belilaNe likajteSrednja vročina

VO2 Športna Prehrana & Oprema - outwet tabela velikostiVse mere so v centimetrih (cm).

XSSMLXL
1:828894100106
2:7076828894

Morda vam bo prav tako všeč…