Prikaz vseh 6 rezultatov

 • - 73% kompresijske nogavice

  Outwet športne kompresijske nogavice SOCK-C

  4,90 
  Outwet Kompresijske nogavice SOCK-C imajo rahlo stopnjo oprijemanja, ki optimalno ovije stopala in gležnje za učinkovitejšo izvedbo gibanja.
  Izberite možnostiLoading Done
 • - 70% kolesarske rokavice

  Outwet Kolesarske rokavice CALIFORNIAGLOVE

  8,97 
  Razprodaja – 70%. Outwet kratke poletne kolesarske rokavice s hrbtnim delom iz polipropilena. Odlično prileganje na zapestju in dlani. Izredno lahke in zračne. 3D mreža za zaščito dlani.
  Izberite možnostiLoading Done
 • švic majica

  Outwet aktivno perilo “švic majica” BASE-TT

  45,00 
  Prva in ​​originalna mrežasta “švic majica”. Najbolj ikoničen izdelek znamke Outwet. Tehnično aktivno perilo Base TT je izdelano posebej za hitro odvajanje telesne vlage. Izjemno udobno se prilega telesu in ne vpliva na funkcije zgornjih plasti oblačil.
  Izberite možnostiLoading Done
 • zimsko perilo

  Outwet aktivno zimsko perilo BASE-LST

  60,00 
  Športna tehnična dolga majica, primerna za hladne dni (smučanje, tek na smučeh, alpinizem,…). Zimsko perilo Base LST odlično termo izolacijo. Lahkotnost preje Dryarn® in specifična struktura vlaken olajšata prenos telesne vlage s kože na zunanjo stran perila, kjer hitro izhlapi.
  Izberite možnostiLoading Done
 • termo perilo

  Outwet aktivno termo perilo BASE-LSM

  78,00 
  Športno termo perilo za hladne dni (smučanje, tek na smučeh, alpinizem,…). Dryarn® polipropilen in najboljša merino volna ustvarita maksimalno toplotno izolacijo, hkrati pa ohranjata kožo toplo in suho.
  Izberite možnostiLoading Done
 • aktivno perilo

  Outwet aktivno perilo BASE-SS

  57,60 
  Športna tehnična majica s kratkimi rokavi. Odlično odvaja telesno vlago in vzdržuje termo regulacijo. Primerna za športne aktivnosti v prehodnih obdobjih (pomlad, jesen). Aktivno perilo se tesno prilega telesu in ga ohranja udobno suho.
  Izberite možnostiLoading Done

Konec vsebine

Konec vsebine