Reflex Creapure® Kreatin

Proizvajalec:REFLEX NUTRITION

24,90 

Kreatin znanstveno potrjeno dvigne fizično moč telesa za do 15 % pri hitrostnih športih in za do 30 % pri dvigu maksimalne moči.

BREZPLAČNA DOSTAVA ŽE NAD 10 €!

  • Done DARILO pri nakupu nad 50 €.
  • Done Osebni prevzem v trgovini v Ljubljani.
  • Done Nakup varovan s SSL certifikatom.
  • Done Enostavna BREZPLAČNA vračila!

Opis

Kreatin je daleč najbolje raziskano ergogeno dopolnilo, ki lahko izboljša zmogljivost, mišično moč, hitrost in eksplozivnost, pripomore k hitrejšemu pridobivanju puste mase ter potencialno nudi prednosti iz vidika kognicije.

Reflexov kreatin je 100 % creapure kreatin monohidrat, ki je daleč najbolj raziskana in učinkovita oblika kreatina. Kreatin prav tako vsebuje certifikat čistosti, s čimer je primeren tudi za vrhunske športnike. Slednje je nekaj kar primanjkuje večini preostalim kreatinom na tržišču in je lahko zelo problematično za športnike.

VO2 Športna Prehrana & Oprema - feelgood stamp1
Izdelek priporoča ekipa trenerjev in nutricionistov Mario Sambolec, Nenad Kojić in Matjaž Macuh iz podjetja Feelgood, ki so s svojim edinstvenim pristopom kombinacije znanosti in dolgoletne prakse pomagali stotinam na poti do dolgoročnih rezultatov na področju prehrane, vadbe in drugih dejavnikov življenjskega sloga. Več o njih na spletni povezavi: www.feel-good.si

Proizvajalec

REFLEX NUTRITION

Prvi in poglavitni razlog obstoja Reflex Nutrition športna prehrana je proizvodnja najboljših proteinov, vitaminov in ostalih prehranskih dodatkov na svetu. Zato živijo in dihajo vsak dan od ustanovitve leta 1996. Z veliko mero strasti si prizadevajo nič drugega kot biti najboljši v tem, kar delajo.

”Več...”

Pa naj bodo to beljakovinski dodatki, dietni proizvodi, športni prehranski dodatki ali multivitamini. Ta njihova strast jih zelo razlikuje od ostalih ponudnikov in razlika je očitna ter jasno vidna.

Izdelava Reflex prehrane poteka v lastni proizvodni enoti v Veliki Britaniji. Proizvodnja ustreza najvišjim standardom (npr. ISO9001) izdelave športne prehrane in prehranskih dodatkov. Izdelki so v procesu proizvodnje redno testirani in analizirani glede neoporečnosti in sestave - celotna proizvodnja je po nadzorom Informed Sport - povezava do certifikata >>>.

Prostore proizvodnje in celotne organizacije napaja Ecotricity, ki uporablja izključno obnovljive vire za dobavo električne energije.

Vse to počnejo z namenom, da vam zagotovijo nekaj zelo edinstvenega in vas na zdrav ter varen način podprejo na poti do vaših ciljev.

”...manj”

Reflex Creapure® Creatin hranilne vrednosti

5 g 100 g
Kreatin monohidrat 5 g 100 g

DEKLARACIJA IZDELKA:

PREHRANSKO DOPOLNILO, IZDELEK: Reflex Nutrition CREAPURE CREATINE. Prehranski dodatek v obliki praška. NETO KOLIČINA: 500g zadostuje za 100 serviranj. ENERGIJSKA VREDNOST ZA 100g;/HRANILNA VREDNOST ZA 100G: CREAPURE kreatin monohidrat 100g. SESTAVINE: 100% CREAPURE kreatin monohidrat. VSEBNOST ALERGENOV: Brez znanih alergenov. ROK UPORABNOSTI IZDELKA: je najmanj do datuma označenega na zgornjem delu embalaže. Serija (lot) je označena na zgornjem delu embalaže. NAVODILA ZA UPORABO: Faza nalaganja (prvih 5 dni uporabe): raztopite eno čajno žličko praška (5g) z 500ml vode ali soka in to ponovite štirikrat dnevno, enakomerno razporejeno čez dan. Faza vzdrževanja: raztopite eno čajno žličko (5g) dnevno z 500ml vode ali soka. Po osmih tednih tednih uporabo prekinite in ponovite cikel čez štiri tedne. Ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. POZOR! Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Izdelek je namenjen starejšim od 18 let. Izdelek ni namenjen nosečnicam ali doječim materam. Pred uporabo priporočamo posvet z zdravnikom. Izdelek po uporabi zapremo in hranimo v suhem in hladnem prostoru. Shranjevati nedosegljivo otrokom!PROIZVAJALEC: Reflex Nutrition Ltd., Brighton, Velika Britanija UVOZNIK& DISTRIBUTER : VO2, Aleš Žitko s.p., Ljubljanska cesta 41, 1353 Borovnica, tel: 040 42 39 36, www.vo2sport.com

Prvih pet dni uporabe se imenuje faza nalaganja, ko zaužijemo 5 g kreatina z 400 ml vode ali soka štirikrat dnevno – enakomerno razporejeno skozi dan. Po preteku petih dni pa vzamemo samo en odmerek 5 g enkrat na dan. Merica (5g) je priložena.

500g; zadostuje za 50 serviranj. Okus nevtralen.