Reflex Micro Whey 2270g

Proizvajalec:REFLEX NUTRITION

96,90 

Reflex Micro Whey izolat sirotkinih beljakovin je idealen za vse, ki iščete izdelek najvišje kakovosti brez maščob in sladkorjev. Dodani probiotiki in prebavni encimi za boljši izkoristek proteinov.

BREZPLAČNA DOSTAVA ŽE NAD 10 €!

  • Done DARILO pri nakupu nad 50 €.
  • Done Osebni prevzem v trgovini v Ljubljani.
  • Done Nakup varovan s SSL certifikatom.
  • Done Enostavna BREZPLAČNA vračila!

Opis

✅ Izjemno visoka vsebnost beljakovin – 88%.
✅ Praktično brez sladkorjev in maščob.
✅ Nizka količina laktoze – samo 0, 2g na serviranje!
✅ Dodani Pro-biotiki LactoSpore in prebarvni encimi Digezyme.
✅ Bogat z aminokislinam BCAA in L-glutamin.
✅ Zaradi izjemno čiste sestave se dobro meša in ima odličen okus.

100% izolat sirotkinih beljakovin. Reflex Micro Whey protein je idealen izdelek za vse, ki iščete napitek visoke vsebnosti beljakovin z minimalno količino ogljikovih hidratov in maščob.
Primeren je za rast in ohranjanje mišične mase brez pridobivanja maščobe. Uporaba Micro Whey je zelo primerna za zniževanje dnevnega kalorijskega vnosa ob ohranitvi visokega deleža kvalitetnih beljakovin.

Vsebuje vsaj 88 % delež beljakovin, ki je potrjen z rednim testiranjem v postopku proizvodnje. Beljakovine prihajajo iz najbolj čistega in naravnega vira Native whey in CFM izolata sirotke. Mlečne surovine v izdelku prihajajo izključno iz Evropskih mlekarn!

Reflex Micro Whey ima dodane še prebavne encime in probiotike za boljši izkoristek zaužitih beljakovin in hitro absorpcijo.


VO2 Sport Športna Prehrana - informed sport prehrana

► Izdelano v Veliki Britaniji s certifikatom Informed Sports, ki zagotavlja neoporečnost glede prepovedanih substanc. Uradna stran izdelka proizvajalca na www.reflexnutrition.com


✅ Za več informacij o proteinih oziroma beljakovinah si preberite naš članek: Kateri proteini in kdaj? >>>

Proizvajalec

REFLEX NUTRITION

Prvi in poglavitni razlog obstoja Reflex Nutrition športna prehrana je proizvodnja najboljših proteinov, vitaminov in ostalih prehranskih dodatkov na svetu. Zato živijo in dihajo vsak dan od ustanovitve leta 1996. Z veliko mero strasti si prizadevajo nič drugega kot biti najboljši v tem, kar delajo. [show_more more=”Več...” less=”...manj”]

Pa naj bodo to beljakovinski dodatki, dietni proizvodi, športni prehranski dodatki ali multivitamini. Ta njihova strast jih zelo razlikuje od ostalih ponudnikov in razlika je očitna ter jasno vidna.

Izdelava Reflex prehrane poteka v lastni proizvodni enoti v Veliki Britaniji. Proizvodnja ustreza najvišjim standardom (npr. ISO9001) izdelave športne prehrane in prehranskih dodatkov. Izdelki so v procesu proizvodnje redno testirani in analizirani glede neoporečnosti in sestave - celotna proizvodnja je po nadzorom Informed Sport - povezava do certifikata >>>.

Prostore proizvodnje in celotne organizacije napaja Ecotricity, ki uporablja izključno obnovljive vire za dobavo električne energije.

Vse to počnejo z namenom, da vam zagotovijo nekaj zelo edinstvenega in vas na zdrav ter varen način podprejo na poti do vaših ciljev.[/show_more]

Reflex Micro Whey hranilne vrednosti

100 g 30 g
Energija (KJ) 1.512 454
Energija (kcal) 356 107
Beljakovine 88 g 26.4 g
Ogljikovi hidrati 2.1 g 0.6 g
od tega sladkorji 0.7 g 0.2 g
Maščobe 0.4 g 0.1 g
Nasičene 0.1 g v sledeh
mono-nasičene 0.1 g v sledeh
poli-nasičene 0.2 g v sledeh
Vlaknine v sledeh v sledeh
Natrij 0.23 g 0.07 g
enako soli 0.56 g 0.17 g
Laktoza 0.7 g 0.2 g
Prebavni encimi (Digezyme) 166 mg 50 mg
Probiotiki (Lactospore)spor 160.000.000 50.000.000

PREHRANSKO DOPOLNILO, IZDELEK: Reflex Nutrition MICRO WHEY. Visokobeljakovinski napitek v obliki praška z dodanimi aromami, naravnimi barvili in umetnimi sladili. NETO KOLIČINA: 2270g zadostuje za 75 serviranj. ENERGIJSKA VREDNOST ZA 100g: 356 kcal 1512kJ. HRANILNA VREDNOST ZA 100G: Ogljikovi hidrati 2,1g – od tega sladkorji 0,7g, beljakovine 88g, maščobe 0,4g (od tega nasičene 0,1g,mono-nenasčene 0,1g,polinenasičene 0,2g), sol  0,56g, vlaknine: sledi, Lactospore probitotiki (Bacillus Coagulans) 166 milijonov spor, Digezyme encimski kompleks 166mg. SESTAVINE: Mešanica izolata sirotkinih beljakovin (mleko) (-98%) iz EU mlekarn-iz mleka živali pašne reje »grass-fed« (Native Whey izolat sirotke (mleko), Cross-Flow mikrofiltriran izolat sirotke (mleko)) kakav v prahu (samo okus čokolada), aroma, barvilo (rdeča pesa-samo okus jagoda), barvilo (beta karoten-samo okus banana in vanilija), encimski kompleks Digezyme, (amilaza,proteaza,celulaza,laktaza,lipaza), emulgator (sojin lecitin), Lactospore® probiotiki (Bacillus Coagulans). VSEBNOST ALERGENOV: Glej sestavine (poudarjen tisk). Primerno za vegeterjance. OKUSI: Čokolada, Vanilija, Jagoda, Banana. ROK UPORABNOSTI IZDELKA: najmanj do datuma označenega embalaži. Serija (lot) je označena na embalaži. NAVODILA ZA UPORABO: Zmešajte 2 merici praška (približno 30g) s 300ml vode ali mleka. Primerno za obrok po vadbi ali kot nadomestek obroka. Ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. PRIPOROČENA DNEVNA KOLIČINA: Do 3 serviranja dnevno. POZOR! Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Izdelek je namenjen starejšim od 18 let. Pred uporabo priporočamo posvet z zdravnikom. Izdelek po uporabi zapremo in hranimo v suhem in hladnem prostoru. Shranjevati nedosegljivo otrokom! PROIZVAJALEC: Proizvedeno v VB, Reflex Nutrition Ltd.

Zmešajte 30 g praška (približno 3 priložene 25 ml merice) z 300ml vode ali mleka. Priporočamo uporabo po športni aktivnosti ali kot nadomestek beljakovinskega obroka.

2270g, zadostuje za 75 serviranj.

Morda vam bo prav tako všeč…