- 70%

Outwet Kolesarske rokavice CALIFORNIAGLOVE

8,97 

Razprodaja – 70%. Outwet kratke poletne kolesarske rokavice s hrbtnim delom iz polipropilena. Odlično prileganje na zapestju in dlani. Izredno lahke in zračne. 3D mreža za zaščito dlani.
PROMOCIJSKI POPUST 15%
vo2ow
To kodo vnesite v košarico, da uveljavite popust.

BREZPLAČNA DOSTAVA ŽE NAD 10 €!

  • Done DARILO pri nakupu nad 50 €.
  • Done Osebni prevzem v trgovini v Ljubljani.
  • Done Nakup varovan s SSL certifikatom.
  • Done Enostavna BREZPLAČNA vračila!

Opis

Kolesarske rokavice Outwet se dobro prilegajo dlani z podaljšano oblazinjeno manšeto, namenjeno enakomerni zaščiti zapestja. So izredno udobne in primerne za vse oblike kolesarjenja in tudi druge aktivnosti, kjer želite imeti dobro zaščitene dlani. Enostavno se snamejo.

Lastnosti:
  • Ultra lahek in zračen zgornji ZUNANJI SLOJ iz polipropilena.
  • 3D mreža na mestih največjega pritiska dlani.
  • Notranji del iz tehnične tkanine.
  • Nedrseč vložen.
  • 100% izdelano v Italiji

VO2 Športna Prehrana & Oprema - oeko tex logo e1638961472866Vse Outwet tkanine so nosilec ekološkega certifikata Oeko-Tex®

Proizvajalec

Outwet aktivno perilo

outwet aktivno perilo

Outwet je proizvajalec vrhunskih športnih oblačil. Sami izumljajo, kreirajo in izdelujejo aktivno perilo in druge izdelke, ki zagotavljajo optimalno termo-higrometrično ravnovesje za maksimalno udobje med zunanjimi športnimi aktivnostmi. [show_more more=”Več...” less=”...manj”]

Odločnost

OUTWET je majhna, dinamična in neutrudna organizacija. Tako osredotočena na odličnost, da nikoli ne počiva na lovorikah stare slave visoke kakovosti in lepote tehničnih športnih oblačil.

Sodelovanje

Ljudje so glavni vir navdiha. Skrbno in strastno ustvarjajo oblačila, ki zagotavljajo maksimalno udobje v vseh podnebnih razmerah in to ob popolnem spoštovanju odnosa med ljudmi in okoljem.

Odličnost

Prizadevajo si ustvariti nekaj bistvenega, relevantnega in uporabnega. Vsi OUTWET izdelki izstopajo po uporabi najsodobnejših materialov in postopkov izdelave, katerih cilj je jasen - vsak športnik mora biti vedno suh in maksimalno učinkovit.

Raziskava & Razvoj

Prototipirajo, testirajo in predvsem poslušajo tiste, ki jim zaupajo. Vsako izkušnjo spremenijo v priložnost za zagotavljanje največjega udobja. [/show_more]

VO2 Športna Prehrana & Oprema - dryan 1

Zračni polipropilen Dryarn® je patentiran material, ki je izjemno lahek (34% lažji od poliestra in 32% lažji od volne), zračen in deluje termo-regulacijsko. Za več informacij o tem izjemnem materialu obiščite: www.dryarn.com

Sestava: Hrbtna tkanina: 75% PP 15% PA 10%. Oblazinjenje: 100 % PET. Dlan: 3D mreža 100 % PL

Outwet izdelke obrnite navznoter in pri strojnem pranju uporabite športni/občutljiv program s hladnejšo vodo (max 30°C). Ne priporočamo sušenja v sušilnem stroju. Zunaj sušite v senci. Ne uporabljajte belila. Ne uporabljajte mehčalcev. Ni primerno za kemično čiščenje. Ne likajte.

VO2 Sport Športna Prehrana - pranje pri 40Brez uporabe belilaNe likajteSrednja vročina

Morda vam bo prav tako všeč…