Reflex Omega 3

Proizvajalec:REFLEX NUTRITION

12,90 

Omega 3 so vir maščobnih kislin, ki vzdržujejo optimalen krvni pritisk in zdrav srčno žilni sistem.

BREZPLAČNA DOSTAVA ŽE NAD 10 €!

  • Done DARILO pri nakupu nad 50 €.
  • Done Osebni prevzem v trgovini v Ljubljani.
  • Done Nakup varovan s SSL certifikatom.
  • Done Enostavna BREZPLAČNA vračila!
Kategorija: Oznak: , , ,

Opis

Omega-3 maščobne kisline (MK) uvrščamo v skupino polinenasičenih MK ter esencialnih MK – to pomeni, da jih naše telo ni sposobno proizvesti samo in jih moramo zato v zadostnih količinah užiti s hrano.

Zadosten vnos omega-3 ima številne pozitivne vplive na počutje, zdravje in zmogljivost. V primeru nezadostnega vnosa omega-3 iz prehrane (primarno ribe in morski izdelki) je dopolnjevanje prehrane vsekakor zaželeno. Še posebej v primeru rigorozne telesne aktivnosti, kjer se potrebe po omega-3 pogosto povišajo.

Reflex omega-3 vsebuje znaten delež visokokakovostnih eikozapentaenojske MK (EPA) in dokozaheksaenojske MK (DHA), ki nudita največ koristi na naslovu zdravja in telesnih ter kognitivnih zmogljivosti.

Preberite več: Vse o omega-3. Link na članek:  https://www.feel-good.si/omega-3-vpliv-na-zdravje-zmogljivosti-in-razlike-med-posameznimi-viri-ter-dopolnili/

VO2 Športna Prehrana & Oprema - feelgood stamp1
Izdelek priporoča ekipa trenerjev in nutricionistov Mario Sambolec, Nenad Kojić in Matjaž Macuh iz podjetja Feelgood, ki so s svojim edinstvenim pristopom kombinacije znanosti in dolgoletne prakse pomagali stotinam na poti do dolgoročnih rezultatov na področju prehrane, vadbe in drugih dejavnikov življenjskega sloga. Več o njih na spletni povezavi: www.feel-good.si

Proizvajalec

REFLEX NUTRITION

Prvi in poglavitni razlog obstoja Reflex Nutrition športna prehrana je proizvodnja najboljših proteinov, vitaminov in ostalih prehranskih dodatkov na svetu. Zato živijo in dihajo vsak dan od ustanovitve leta 1996. Z veliko mero strasti si prizadevajo nič drugega kot biti najboljši v tem, kar delajo.

”Več...”

Pa naj bodo to beljakovinski dodatki, dietni proizvodi, športni prehranski dodatki ali multivitamini. Ta njihova strast jih zelo razlikuje od ostalih ponudnikov in razlika je očitna ter jasno vidna.

Izdelava Reflex prehrane poteka v lastni proizvodni enoti v Veliki Britaniji. Proizvodnja ustreza najvišjim standardom (npr. ISO9001) izdelave športne prehrane in prehranskih dodatkov. Izdelki so v procesu proizvodnje redno testirani in analizirani glede neoporečnosti in sestave - celotna proizvodnja je po nadzorom Informed Sport - povezava do certifikata >>>.

Prostore proizvodnje in celotne organizacije napaja Ecotricity, ki uporablja izključno obnovljive vire za dobavo električne energije.

Vse to počnejo z namenom, da vam zagotovijo nekaj zelo edinstvenega in vas na zdrav ter varen način podprejo na poti do vaših ciljev.

”...manj”

Reflex Omega 3 sestava

1 Kapsula
Koncentrat čistega ribjega olja 1000 mg
Eicosapentaenoic Acid (EPA) 330mg
Docosahexaenoic Acid (DHA) 220mg

PREHRANSKO DOPOLNILO, IZDELEK: Reflex Nutrition OMEGA 3 maščobne kisline v obliki mehkih kapsul NETO KOLIČINA: 90 kapsul zadostuje za 30 odmerkov. SESTAVA (1 kapsula): 1000mg koncentrat ribjega olja (EPA-330mg, DHA-220mg) SESTAVINE: farmacevtsko koncentrirano naravno ribje olje v mehki želatinasti kapsuli (goveja želatina,vlažilno sredstvo (glicerol),voda). VSEBNOST ALERGENOV: Glej sestavine – odebeljen tisk. ROK UPORABNOSTI IZDELKA: je najmanj do datuma označenega ob strani embalaže. Serija (lot) je označena na embalaži. NAVODILA ZA UPORABO: Zaužijte 1 kapsulo 3x dnevno z obroki. Ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočena dnevna količina: do 3 kapsule. POZOR! Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Izdelek je namenjen starejšim od 18 let. Pred uporabo priporočamo posvet z zdravnikom. Izdelek po uporabi zapremo in hranimo v suhem in hladnem prostoru. Shranjevati nedosegljivo otrokom! PROIZVAJALEC: Proizvedeno v VB, Reflex Nutrition Ltd. UVOZNIK & DISTRIBUTER: VO2, Aleš Žitko s.p., Ljubljanska cesta 41, 1353 Borovnica, tel: 040 42 39 36, www.vo2sport.com

Vzemite 1 kapsulo trikrat dnevno z obroki. Količino prilagodite svojim prehranskim potrebam.

 

90 kapsul po 1000mg čistega ribjega olja.