VO2 Športna Prehrana & Oprema - IMG 6994

Še slab teden me loči od začetka sezone. Lepa sončna napoved napoveduje krasno uvodno dirko sezone 2015, Enduro 3Camini v Trstu. Komaj čakam!

Zasnova letošnje dirke je malo drugačna, saj so organizatorji po zgledu dirk drugod v tujini, tekmovanje raztegnili na dva dneva. Zaradi mednarodne narave dirke, so tudi kategorije in točkovanje malo drugačne kot pri nas.

V dveh dneh bomo prevozili 8 etap, z višinsko razliko 2000m, v skupni dolžini 56km. Tri etape so letos čisto na novo postavljene, tako da nas čaka odkrivanje novih potencialov kolesarskih poti po Dolini Glinščice in njeni okolici. Letošnja posebnost je druga etapa, Maxxis Super Etapa, saj bo najhitrejši tekmovalec na njej prejel lepo praktično nagrado.

Dogodek se bo odvijal v soboto 11. aprila in v nedeljo 12. aprila. Samo to lahko rečem, pridite, ne bo vam žal. Sonce bo, dobra družba bo, dogajanje bo, atraktivnosti bo na pretek, spremljevalni program bo, dodatna ponudba bo, še tebe rabimo da prideš in izkažeš podporo čisto vsakemu tekmovalcu, ki bo svojo sezono odprl na Enduru 3Camini. Več pa sledi. 🙂

IMG_6982

 

 

Podobne objave